Nova dva poraza zabilježili su Dobrovac i Croatija u završnici prvenstva 1. ŽNL. U 12. kolu Dobrovac je s 3:0 poražen od Graševine u Vetovu, dok su Obriježani poklekli pred domaćim navijačima i izgubili 2:5 protiv Omladinca iz Čaglina.
Dobrovac se nakon havarije protiv Buka u Vetovu predstavio u nešto boljem izdanju i do samog kraja prvog poluvremena su držali nulu, no u posljednjem napadu pred odmor domaćin im ipak trese mrežu. Uslijed nedostatka snage u nastavku Dobrovac još dvaput kapitulira i bilježi osmi poraz u prvenstvu koji ga nakon 12. kola svrstava na 12. mjesto ljestvice s isto toliko osvojenih bodova. U 13. kolu Dobrovčani su domaćini Slogi iz Trenkova.
Obriježani su kod kuće upisali sedmi poraz u prvenstvu. Gosti su poveli iz penala u 11. minuti, da bi jednako tako s bijele točke u 33. minuti izjednačio Giacometti. Do kraja poluvremena gosti zabijaju u 39. minuti za minimalnu prednost. U 63. minuti prednost podižu na 3:1, ali neizvjesnost vraća Špelić dvije minute kasnije pogotkom za 2:3. Gosti ipak osvajaju bodove golovima u 81. i 88. minuti susreta za konačnih 2:5. Obriježani su sada 8. na tablici s 13 bodova, a u idućem kolu putuju u Rajsavac na noge tamošnjem Dinamu.

Od 24 moguća boda osvojili samo 1!

Loša forma naših klubova tako je nastavljena i u 12. kolu i dojam je da ne mogu dočekati zimsku pauzu. Predstoje im još dvije utakmice u kojima bi valjalo nešto i osvojiti. Naime, od 8. kola kad su ove dvije momčadi posljednji put pobijedile (Dobrovac – Graničar (Z) 2:1 i Croatia – Sulkovci 4:0) u posljednja četiri kola su od moguća 24 boda kombinirano osvojili samo 1! (Obriježani u 10. kolu protiv Mladosti 2:2).