Od pet mlađih Hajdukovih selekcija u završnicu jesenskog dijela sezone tri ulaze s prvog mjesta (U-9, U-13, U-15), juniori su s trećeg, a početnici s devetog.

Najmlađa selekcija, predpočetnici (mlađi od devet godina) trenera Dubravka Ljevakovića u osam utakmica Županijske lige Bjelovar zabilježili su sve pobjede uz neobičnu gol razliku od 85:3 pri čemu su Badljevčani Roko Kokalović i Erik Rek postigli 33, odnosno 31 gol. Prošlog tjedna su pobijedili vršnjake iz Lipika s 9:1. Do kraja prvenstva im je još idućeg vikenda ostala utakmica protiv drugoplasiranog Daruvara, a jesenski dio završit će prvog vikenda u studenom, domaćom utakmicom protiv Garešnice.

Selekcija početnika (mlađi od 11 godina) istog trenera je trenutno deveta, ali pri tom treba uzeti u obzir da se oni jedini natječu u jačoj – Međužupanijskoj ligi Brod- Požega i pri tom su osvojili četiri boda. Posljednjeg vikenda su igrali protiv Požege bez golova. Do kraja prvenstva im je ostala odgođena utakmica protiv Dinama iz Vidovaca.

Obje pionirske selekcije su vodeće u Županijskoj ligi PSŽ. Mlađi pioniri (U13) trenera Viktora Trbare iz osam utakmica su ostvarili 21 bod i gol razliku +66. Ovog vikenda su pobijedili vršnjake Lipika s 9:0. Do kraja prvenstva dočekuju Kutjevo te idu u goste Slaviji u Pleternicu.

Stariji pioniri (U15) trenera Darka Kelemena su u nedjelju pobijedili kod kuće Dinamo Rajsavac s 10:0 i s 21 bodom preuzeli prvo mjesto. Do kraja prvenstva još imaju gostovanje kod posljednjeg Kutjeva, a 8. studenog dočekuju Papuk iz Velike koji im je najveći rival za naslov jesenskog prvaka.

Juniori (U18) trenera Darija Škariota su sinoć izgubili u Požegi od istoimenog kluba s 3:2. Bila je to utakmica drugog i trećeg kluba na tablici s tim da vodeća Velika ima dvije odigrane utakmice više. Poraz ih je s 15 bodova i gol razlikom +29 ostavio na trenutno trećem mjestu Županijske lige PSŽ. Idućeg vikenda čekaju Jakšić kod kuće, a u posljednjem kolu gostuju u Rajsavcu. No do kraja jesenskog dijela sezone čekaju ih još dvije odgođene utakmice.