Dobrovac i Croatia pobjedama su protiv Graničara (Z) i Sulkovaca obilježili domaćinstva u sklopu 8. kola 1. ŽNL. Pred domaćim navijačima u Donjoj Obriježi nogometaši Croatije nastavili su niz efikasnih nastupa. Ovaj put loptu iz mreže su četiri puta (4:0) morali vaditi Sulkovčani. Golove vrijedne nova tri boda postigli su dvaput Ajman u prvom poluvremenu, te u posljednjih desetak minuta utakmice Giacometti i Andrijanić.


Dobrovčani su ugostili Zagrađane te ih savladali s 2:1. Poveli su pogotkom Adžijevića u 6. minuti susreta, a na 2:0 povisio je Derenj u 36. minuti. Gosti su u nastavku uspjeli samo ublažiti poraz.
Novim bodovima Dobrovčani i Obriježani su podigli ukupan konto na 12, a na tablici sada zauzimaju 6. odnosno 7. poziciju. Iduće kolo Croatija putuje u goste Papuku u Veliku (17.10.), a Dobrovac Omladincu u Čaglin (18.10.)
U 2. ŽNL odigran je susjedski derbi u Prekopakri u kojem je domaća Slavonija nadjačala badljevački Dinamo s 2:1. To su prvi bodovi prekopakranskog ligaša ove jeseni, a najzaslužniji za njih su strijelci Lneniček i Sudar. Za Dinamo je počasni pogodak postigao Šepl.