Nakon više od pola godine ovog vikenda u natjecanje se vraćaju rukometaši „Lipe“. Oni će u sklopu 1. kola 3. HRL u subotu dočekati ekipu „Požege 2“, ali će utakmica zbog epidemioloških mjera biti odigrana bez gledatelja.

U drugom kolu kuglačkih prvenstava prve utakmice će biti odigrane već večeras (18 sati) kada prekopakranska Sloga na pakračkoj kuglani u sklopu 3. HKL dočekuje brodski Regoč. U toj utakmici sastat će se dvije ekipe koje su iz prvog kola izašle s bodovima. U istom natjecanju Lipik 1974 će loš start pokušati popraviti u Požegi protiv istoimenog protivnika, također poraženog u prvom kolu.

Prve bodove u 2. HKL Slavonski banovac će pokušati osvojiti u subotu (17 sati) na svojoj kuglani protiv Zanatlije iz Slavonskog broda koji u Pakrac dolazi nakon pobjede u prvom kolu.

Prvoligaš Pakrac će na gostovanje u Osijek vodećem Kanditu i teško da će i u 4. kolu do prvih ovojesenskih bodova.

NOGOMET: Mladi Hajdukovci gostuju u Obriježi

Seniori pakračkog Hajduka u 8. kolu Međužupanijske nogometne lige će u subotu (15,30 sati) dočekati Jakšić. Prilika je to Hajdukovcima da nakon prvog poraza prošle nedjelje u Oprisavcima nastave dobru sezonu i učvrste se na trećem mjestu. Gost iz Jakšića je sa sedam osvojenih bodova trenutno deveti. U istoj ligi zahuktali Lipik nakon dvije pobjede za redom gostuje u Novoj Kapeli gdje će nove bodove tražiti protiv susjeda u sredini tablice NK Slavonca.

U mlađim kategorijama Hajduk ovog vikenda u rasporedu ima četiri utakmice jer su predpočetnici (U9) slobodni što im neće biti smetnja da zadrže 1. mjesto u Međužupanijskoj ligi Bjelovar-Virovitica gdje su ove jeseni sa svim dosadašnjim pobjedama jako uvjerljivi. Od preostalih utakmica najinteresantnija je ona u kategoriji starijih pionira (U15) gdje Hajduk u nedjelju s početkom u 11 sati u sklopu Županijske lige gostuje u Donjoj Obriježi. Nakon šest odigranih utakmica pakrački pioniri imaju pet pobjeda, dok Obriježani tek jednu pa je jasno tko je favorit.

Mlađi pioniri (U13) u ligi istog ranga dočekuju (subota 10 sati) vršnjake Hrvatskog dragovoljca iz Brodskog Drenovca. Ova Hajdukova kategorija je ove jeseni odlična i u pet odigranih utakmica imaju isto toliko pobjeda, dok su gosti samo jednom osjetili slast pobjede.

Početnici (U11) u nedjelju u 11 sati dočekuju „Amater“ iz Slavonskog Broda. Ova selekcija je u pet odigranih kola Međužupanijske lige Brod-Požega pobijedila samo jednom dok su gosti četvrti na tablici pa će teško do bodova.

Posljednji na teren ovog vikenda će juniori (U18) koji će u ponedjeljak na gostovanje u sklopu Županijske lige u Veliku protiv Papuka. Obilježje ove lige je veliki broj odgođenih utakmica pa i nerealan poredak na tablici što ipak ne umanjuje činjenicu da je Papuk vodeći i do sada neporaženi. Hajdukovi juniori s tri pobjede iz četiri utakmice su peti pa se može očekivati neizvjestan dvoboj.