banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.

Polovičan uspjeh naših predstavnika ovog vikenda u sklopu utakmica 6. kola 1. ŽNL PSŽ. Dobrovac je kao domaćin s 0:1 poražen od Papuka iz Velike dok je Croatia  na domaćem terenu u Obriježi pobijedila Hrvatski dragovoljac s 4:3.

Slab golgeterski učinak Dobrovčana pokazuje se kao kroničan problem Gurdonovog tima, koji je nakon 6 odigranih utakmica s 4 postignuta gola najlošija momčad lige po pitanje efikasnosti. Sreća je u tome da su u startu rijetki golovi bili vrijedni pa Dobrovac s 9 bodova još uvijek dobrostojeći, sedmi na tablici. Iduće 7. kolo donosi im gostovanje kod pretposljednje Mladosti u Pavlovcima pa nije nerealno očekivati da će im strijelci proraditi i novim bodovima vratiti dobro raspoloženje s otvaranja sezone.

S druge strane Croatia iz Donje Obriježi ponovo je bila vrlo efikasna, zabila je 4 pogotka, no ovaj su put primili „samo“ 3 protiv Hrvatskog Dragovoljca iz Drenovca pa bilježe bodove koji ih guraju prema sredini tablice. U dinamičnoj utakmici Obriježani su uporno vodili, gosti sustizali sve do konačnih 4:3 kad je pobjednički pogodak za domaćina postigao kapetan Gaicometti. Ostale domaće golove uz dvostrukog strijelca Giacomettija postigli su Lenće i Ajman. Ovom pobjedom Obriježani su 11. sa 6 bodova, a iduće kolo putuju posljednjem Graničaru u Bučje.

U 2. ŽNL Dinamo iz Badljevine izgubio je u Biškupcima s 4:1 (Subašić), a Slavonija je u Prekopakri izgubila od Slavena iz Gradca s 1:3. Domaći gol postigao je Lneniček.

banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.