banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.

Mogu li seniori Hajduka ostati neporaženi i šesti put zaredom saznat ćemo u subotu poslijepodne. S početkom u 16 sati na svom stadionu dočekuju momčad NK Sikirevaca. Hajduk je u pet dosadašnjih kola MŽNL Brod-Požega osvojilo 11 bodova i s tim učinkom se nalazi na trećem mjestu. Uspješan je bio i sutrašnji protivnik koji je u dosadašnjem dijelu osvojio tek bod manje i nalazi se jedno mjesto ispod Hajduka. Hajduk bi se pobjedom učvrstio u vrhu pred seriju teških gostovanja na brodskom području. U istoj ligi, NK Lipik 1925 će u nedjelju na gostovanju u Sibinju tražiti bodove s kojima bi pobjegao sa začelja tablice.

Prvenstvo se nastavlja i u županijskim ligama. U 1. ŽNL Croatia iz Donje Obriježi (nedjelja 16 sati) će u 6. kolu ugostiti Hrvatski dragovoljac i eventualnom pobjedom pobjeći sa zadnjeg mjesta i mršavog učinka od tek jedne pobjede čime bi bodovno dostignuli goste. U isto vrijeme petoplasirani Dobrovac će ugostiti Papuk iz Velike i tražiti pobjedu kojim bi ih pretekli na tablici.

Mlađe Hajdukove kategorije

Prvenstvo će ovog vikenda nastaviti i mlađe Hajdukove kategorije. Na teren će prvi predpočetnici U9 (mlađi od devet godina) u 5. kolu Međužupanijske lige Bjelovar-Virovitica. Oni će u subotu (11,30) dočekati vršnjake iz ekipe Daruvara 2. Najmlađa Hajdukova selekcija je u prva četiri kola ostvarila isto toliko uvjerljivih pobjeda pri čemu su se naročito istaknuli Roko Kokalović s 18 i Erik Rek s 11 postignutih golova.

Poslijepodne (16,30) će kao domaćini svoju utakmicu odigrati u sklopu ŽNL i mlađi pioniri (U13) koji dočekuju vršnjake požeške Slavonije. Oni su u do sada odigrane tri utakmice ostvarili isto toliko pobjeda uz gol razliku od +27. Leu Komariću (8 golova) i Leonu Rendiću (7 golova) će to biti prilika da nastave utrku za najboljeg strijelca lige.

Stariji pioniri (U15) ovog vikenda će gostovati u Jakšiću koji su još uvijek bez bodova pa će to biti prilika da ova selekcija upiše i četvrtu ovogodišnju pobjedu. Juniori (U18) su trebali gostovati u Kaptolu, ali je utakmica na zahtjev domaćina odgođena.

banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.