U 4. kolu 1. ŽNL Dobrovac je kao domaćin pobijedio Graničar iz Bučja s 1:0, a Croatija je poražena na gostovanju u Mihaljevcima s 5:2.
Dobrovčani su tako nastavili pobjedničku seriju ostvarenu minimalnim pobjedama, jer su u protekla tri susreta samo tri puta uspjeli probiti protivničku obranu i zatresti mrežu za što su nagrađeni s 9 bodova. Ovaj put strijelac odluke bio je Matija Januš koji je slavlje domaćina osigurao duboko u sudačkoj nadoknadi. Dobrovac se nakon četiri utakmice nalazi na 3. mjestu s 9 bodova.
Croatia je ovog vikenda bez većih očekivanja ispraćena na gostovanje Croatiji u Mihaljevce. Utakmica se tako i razvijala jer je izgledalo je da je domaćin pitanje pobjednika riješio do 57. minute jer su uz dva dosuđena penala tada vodili s čistih 3:0. Međutim uporni Obriježani od 76. do 79. golovima Maroševića (pen.) i Sabe smanjuju na 2:3 i prijete iznenađenjem, no Mihaljevčani su ponovo efikasni u 83. i 88. minuti te otklanjaju sve dvojbe i postavljaju konačnih 5:2. Nakon ovog poraza Croatia se nalazi na 13. mjestu s 3 osvojena boda.
U 5. kolu (nedjelja 16,30 sati) u Donjoj Obriježi gostuje HNK Graševina koja je trenutno na 5. mjestu, dok Dobrovac ima lijepu priliku nastaviti pobjednički niz jer gostuje kod fenjeraša Sulkovaca.
U 2. ŽNL naši predstavnici u utakmicama 2. kola bilježe poraze. Dinamo je izgubio u Eminovcima s 3:0, A Slavonija je stradala u Golobrdcima gdje je poražena s 8:1.