Pogotkom Šulca u 22. minuti utakmice u Brodskom Drenovcu Dobrovac je u 3. kolu 1. ŽNL s 1:0 slavio na gostovanju kod Hrvatskog dragovoljca, dok je Croatia na domaćem terenu u Donjoj Obriježi pobijedila uvijek neugodnu Slogu iz Trenkova s 3:2.
Obriježani su do bodova došli nakon odličnog ulaska u utakmicu. Već u 2. minuti Marošević je iskoristio opravdano dosuđeni penal, da bi vodstvo u 14. minuti povećao Giacometti. Gosti se vraćaju u igru 8 minuta kasnije golom ponajboljeg igraća Banovića, koji nakon odmora i svojim drugim pogotkom u 56.minuti poravnava rezultat. Prve jesenske bodove domaćinu u 79. minuti osigurava Lenće. Ovim bodovima Croatia je pobjegla sa samog dna tablice i sad je predzadnja s tri boda iz tri utakmice, a Dobrovac je na 6. mjestu sa 6 osvojenih bodova. Iduće kolo Dobrovac dočekuje Graničar iz Bučja (nedjelja, 16,30), a Croatia putuje na neugodno gostovanje u Mihaljevce na noge trećeplasiranoj Croatiji.
Započelo je i natjecanje u 2. ŽNL gdje je 1. kolu Slavonija iz Prekopakre na svom terenu poražena od BSK-a iz Biškupaca s 4:0. Istim rezultatom je Dinamo iz Badljevine pobijedio na gostovanju u Ovčarama. Golove za Badljevčane zabili su Tutić, Topalović, Subašić i Drkulec