U trećem kolu prvenstva Međužupanijske nogometne lige Brod-Požega seniori pakračkog Hajduka u subotu s početkom u 17 sati dočekuju NK Požegu. U prva dva kola Hajduk je, iz po jedne domaće i gostujuće utakmice, ubilježio dva neriješena susreta i upisao isto toliko bodova pa je trenutno na nezadovoljavajućem 10. mjestu tablice. Gosti u Pakrac dolaze nakon dva domaća susreta u kojima su upisali samo jedan bod i u ovu utakmicu dolaze kao predzadnji – 13. mjesto, tako da obadvije ekipe imaju dobar motiv u ne zaostajanju za ekipama iz gornjeg dijela tablice. Obje ekipe nemaju suspendiranih igrača zbog kartona, ali uvijek ima ozlijeđenih. No o pobjedniku prvenstveno će odlučivati raspoloženi strijelci. U tom segmentu se u ove dvije utakmice do sada u Hajduku nitko nije posebno istaknuo jer je njihova četiri postignuta gola dalo isto toliko igrača: Petrović, Zandona, Rek i Popović.

Uspješan start mlađih kategorija

Nakon starta prošlog vikenda, natjecanja nastavljaju i mlađe kategorije. Već danas na gostovanje u Pleternicu u sklopu županijske lige idu juniori  (U 18) trenera Daria Škariota. Na startu prošlog ponedjeljka su s visokih 9:0 kod kuće pobijedili Dinamo iz Vidovaca, a po dva gola su postigli Niko Čuljak, Matija Benković i Fabijan Nikić.

Stariji pioniri (U15) trenera Darka Kelemena su utakmicu prvog kola koju su trebali igrati prošlog vikenda protiv Lipika kao gosti odgodili, tako da će prvenstvo započeti u nedjelju kada im s početkom u 11 sati u goste dolazi NK Kuzmica.

Mlađi pioniri (U13) trenera Viktora Trbare su kao domaćini na startu pobijedili NK Kuzmicu s 9:0 pri čemu su po dva gola postigli Leo Komarić, Jakov Švajghart i Luka Tepurić. U subotu u drugom kolu gostuju u Kaptolu.

Početnici (U 11) trenera Dubravka Ljevakovića su kao domaćini u 1. kolu međužupanijske lige Brod-Požega odigrali 1:1 (Ivan Ilinković) protiv NK Slavije iz Pleternice. Ove nedjelje idu u goste NK Slogi iz Nove Gradiške.

Najmlađa kategorija predpočetnici (U9) također trenera Ljevakovića je u 1. kolu Međužupanijske lige Bjelovar-Virovitica savladala ekipu vršnjaka iz Virovitice sa 7:0 pri čemu se kao strijelac posebno istaknuo s pet golova Roko Kokalović, dok su po jedan pridodali Ivan Tutić i Erik Rek. U subotu ih čeka gostovanje u Lipiku.

Uz primjenu epidemioloških mjera još uvijek na svim utakmica može prisustvovati publika.