banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić

NK Lipik 1925 pobjednik je Memorijalnog turnira branitelja Pakraca i Lipika odigranog proteklog vikenda na Gradskom stadionu u Pakracu. U finalnom susretu Lipičani su golovima Derwicha pobijedili Moslavinu iz Kutine s 2:1.

Utakmicu za 3. mjesto odigrali su pakrački Hajduk i Kamen iz Sirača - poraženi iz polufinalnih susreta odigranih dan ranije - a pobjedu je nakon regularnih 1:1, boljim izvođenjem jedanaesteraca (9:8), izborila ekipa iz Sirača.

Zahvalnica Mladenu Nagyu za doprinos sportu

Na tribinama se kao i dan ranije okupilo više od dvjesto gledatelja koji su jučer, osim dvije nogometne utakmice, imali privilegiju prisustvovati i svečanom činu zahvale kojom je pakrački nogometni klub odao priznanje Mladenu Nagyu za 65- godišnji doprinos razvoju nogometa i sporta pakračko-lipičkog kraja. Zahvalnicu gospodinu Nagyu uručio je bivši lipički nogometaš, danas sportski djelatnik Marijan Krpan.

Službeni dio turnira zaključen je proglašenjem najboljih, a osim ekipnih nagrada uručene su i one najboljim pojedincima turnira: Lipičanima Brayanu Derwichu i Robertu Zanettiju, najboljem strijelcu i golmanu turnira, Josipu Duporu iz Hajduka kao najboljem mladom igraču te najboljem igraču turnira Anti Batarelu iz Moslavine.

Oba turnirska dana utakmice su korektno odsudili Vladimir Kiš iz Garešnice, Ivica Vidović iz Pakraca te Mario Adžijević iz Lipika.

banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić