Pakračke ekipe Drvo-promet, Elite Academy, CB Jet Set, te garešnička Domorad Bjelovar u petak i subotu će odlučivati u završnici ovogodišnjeg pakračkog turnira o raspodjeli prva četiri mjesta i nagradnog fonda od 15 tisuća kuna. One su plasman izborile sinoć u programu u kojem je snage odmjerilo osam ekipa koje su se plasirale u četvrtzavršnicu.

Jedino iznenađenje i drama se dogodila u posljednjoj utakmici u kojoj su se sastali ekipe Pizzeria Hookah sastavljena od ponajboljih i svakako najiskusnijih igrača pakračkog Hajduka i NK Lipika (Zanetti, Kovačić, Petrović, Komljenović, Oršić…) a za protivnike su imali CB Jet Set koju su činili juniori i kadeti Hajduka i Požege (Babojelić, Nikić, Milošević, Pejša…), ekipa koja krajem ovog mjeseca treba kao županijski pobjednik nastupiti u Splitu na završnici Igara mladih, takozvanom Coca cola kupu. Nedostatak iskustva i mane znanja mladi igrači su nadoknadili trkom i velikom borbenošću i uz veliku podršku publike uspjeli na kraju izboriti 1:1 (strijelci Liovac, Nikić) što ih je odvelo u izvođenje sedmeraca u kojima su bili bolji i s konačnih 4:3 neočekivano otišli u polufinale.

Tamo će ih dočekati jedna od ponajboljih regionalnih ekipa Domorad Bjelovar u kojoj nastupaju afirmirani malonogometaši iz Garešnice i Bjelovara. Oni su sinoć već do poluvremena s uvjerljivih 4:0 riješili pitanje prolaska u polufinale protiv daruvarske ekipe Fast Food MiniLu da bi na kraju rezultat bio 6:1. Mada su u sportu prognoze nezahvalne, dojam je da su oni apsolutno prvi favoriti za pobjednika ovogodišnjeg turnira.

Treći polufinalist je ekipa Elite Academy sastavljena od mlađih seniorskih igrača pakračkog Hajduka (Grafina, Grubišić, Krpan, Pjerobon, Častek, Keć, Res…) koji su teže od očekivanog u tvrdoj utakmici tek s 1:0 (strijelac Arian Res) pobijedili ekipu Auto škola Sport sastavljenu od nogometaša Croatie iz Donje Obriježi.

U preostaloj utakmici ekipa Drvo-prometa koju najvećim dijelom čine članovi obitelji Šugić su poprilično rutinirano pobijedili pakračke malonogometne rekreativce okupljene oko ekipe CB Code s 2:0. (strijelac Ivica Šugić 2).

PROGRAM ZA PETAK 10. SRPNJA:

20 sati: NK Hajduk Pakrac pioniri - NK Hajduk Pakrac juniori

21 sati: Drvo-promet – Elit Academy/Beauty Point

22 sat: Domorad Bjelovar – CB Jet Set

ulaz: 10 kuna