banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić

Uvjerljive pobjede favorita te odlična posjećenost, glavna su obilježja prve turnirske večeri 23. malonogometnog turnira što se na pakračkom igralištu „Partizan“ igra od 29. lipnja do 11. srpnja. Pristojno popunjene tribine, na kojam se okupilo više od dvjesto gledatelja, tijekom večeri su svjedočile ne pretjerano kvalitetnim, no vrlo efikasnim utakmicama s više od sedam golova u prosjeku. Domorad iz Garešnice (Vaclavek, Starčević…) odigrao je tri susreta u kojima je s 9:0 slavio protiv CB Elixir (Aleksić, Krucki, Rosić…) te dvaput po 6:3 - protiv CB JetSeta (Milošević, Babojelić..) odnosno NK Prekopakre (braća Hrabušicki…) sastavljenom većinom od nogometaša Jovače iz M. Sela. Vrlo dobra pakračka ekipa Elite Academy (Grubišić, Krpan, Keć…) bila je s 4:0 uvjerljiva protiv daruvarske ekipe Fast food MiNi Lu (Cišper, Anić...), dok su u zanimljivom susretu RK LiPe (predsjednik Lopar i ostali…) i badljevačkog Dinama rukometaši nadjačali nogometaše i slavili s 4:1.

Sve utakmice korektno su odsudili Vladimir Kiš iz Garešnice i Valentino Mik iz Lipika.

Podsjetimo, zbog nevremena turnir nije igran u ponedjeljak, a raspored od tog dana premješten je na četvrtak (2. srpnja). Večeras će na turniru biti odigrane četiri utakmice, a prva počinje u 19 sati. Ulaz na turnir je besplatan.

REZULTATI

Domorad - CB Elixir 9:0; Elite Academy/Beauty Point - Fast food MiNiLu 4:0; Domorad - CB JetSet 6:3; RK LiPa - Dinamo (B) 4:1; Domorad - NK Prekopakra 6:3.

TJEDNI RASPORED


banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić