Jet-ski (2002.g) te Druga stativa (2005.g) pobjednici su malonogometnog turnira Coca Cola Cup 2020 Požeško-slavonske županije te će našu županiju predstavljati 15. srpnja na državnoj završnici ovog natjecanja u Splitu. Pakrački su hakleri danas demonstrirali znanje na požeškom Sportsko-rekreacijskom centru gdje su se za protivnike imali pobjednike preostala dva kvalifikacijska turnira koji su, osim u Pakracu, igrani u Požegi i Pleternici.

U starijem uzrastu (02) ekipa Jet-Ski je najprije savladala MNK Autodijelovi Tokić s 1:0, a u drugom su meču bili bolji od ekipe Nemamo ideju s 3:2.
Kod mlađih dječaka (05) ekipa Druga stativa, koju je vodio iskusni pakrački nogometni stručnjak Darko Kelemen, lako se obračunala s ostalim prvacima. Najprije su pali Bajanovi unuci iz Pleternice s 3:1, da bi svu raskoš svog talenta Kelemenovi igrači demonstrirali protiv ekipe CB Maritivo utrpavši im u sjajnoj predstavi pet golova za čistih 5:0!

Ako je bilo suditi po pakračkom kvalifikacijskom turniru naše su ekipe na županijsku završnicu ispraćene s dozom skepse, jer zbog mršave turnirske konkurencije nisu dobili pravu sliku vlastite vrijednosti. Primjerice, Jet-Ski je u Pakracu odigrao samo jednu utakmicu i pobijedio 8:2 što je bilo dovoljno za županijsku završnicu, dok Druga stativa nije imala u grupi ozbiljnog protivnika, samim time niti pravi podražaj…
No sve to danas nije smetalo, a nije se niti prvi puta dogodilo da su uzrasti 02 i 05 pakračkog Hajduka i Lipika 1925 sjajnim nastupima dokazali da pripadaju u sam vrh županijskog nogometa te i na taj način, po tko zna koji put, potvrdili kvalitetan rad matičnih nogometnih škola. Uspjeh naših nogometaša uz teren je pratio i sveprisutni Siniša Grubišić, trenutno trener seniorske ekipe Hajduka, ali i prvi operativac Hajdukove škole nogometa. Danas u ulozi suorganizatora finalnog turnira nije krio zadovoljstvo što su pakračko-lipički dječaci nadigrali županijske vršnjake te po treći puta izborili predstavništvo svoje županije na državnoj smotri u Splitu. Komentirajući požešku završnicu istaknuo je odličan nogomet, fair-play ponašanje svih sudionika te na kraju zasluženo slavlje naših nogometaša.

Sastavi pobjedničkih ekipa:
Druga stativa (2005.) – Mihael Balog, Ivan Benković, Stjepan Kiš, Luka Majstorović, Stjepan Dietzman, Lovro Bruneta, Mateo Širac.
Jet-Ski (2002.) – Sven Babojelić, Filip Vuić, Marko Milošević, Dario Ilić, Matej Žižak, Fabijan Nikić, Matej Gurdon i Antonio Pejša.