Nakon više od tri mjeseca prisilnog prekida kuglači KK Pakraca ovog vikenda su poraženi u 19. kolu 1.B HKL. Bolji od njih na svojoj kuglani su bili kuglači Lepoglave koji su slavili s 5:3 (3305:3202). Pojedinačne bodove za Pakrac su osvojili T. Luksetić (548), A. Juranović (573) i D. Tušim (520), a pobjeda je pripala domaćinu zbog 103 ukupno više srušena čunja.

Nakon 19. kola sa 17 bodova Pakrac je 7. na tablici i u preostala tri kola ne može znatno niti napredovati niti nazadovati, ali će vjerojatno biti jedini pakrački klub koji će u momčadskom sportu ove sezone završiti natjecanje što je pomaknutim kalendarom predviđeno za 27. lipnja. Iduće subote Pakrac na svojoj kuglani dočekuje desetoplasirani Đurđenovac.

Drugi krug „divlje lige“

Danas s početkom u 18 sati započinje drugi (izlučni) krug pakračke „divlje lige“ koju organizira Sportska zajednica Grada Pakraca. U prvom krugu u prošla dva tjedna 28 pakračkih kuglača, registriranih i rekreativaca te četiri iz Nove Gradiške su bacali 2x120 hitaca i boljim rezultatom zauzeli startna mjesta od 1 do 32 koji su im odredili protivnike s kojima će u drugom krugu igrati međusobnom utakmicom 1x60 hitaca na ispadanje. Bolji iz para ide dalje i prvaka bi nakon još četiri nastupa trebali saznati u petak za kada je planirana završnica.

Nakon prvog kruga najuspješniji, a time i najbolje startne brojeve su ostvarili Božidar Petrovečki (569) i Davor Štor (554).