U subotu prijepodne na igralištu kod Srednje škole u Pakracu odigran je kvalifikacijski malonogometni turnir Coca-Cola Cup 2020 PSŽ, tijekom kojeg je u uzrastu `02 (2002. i mlađi) najbolji nogomet prikazala ekipa Jet-ski, dok je kod dječaka rođenih 2005. i mlađih pobijedila ekipa Druga stativa. Obje ekipe su pobjedama u svojoj konkurenciji izborile županijsku završnicu koja je na programu u utorak 16. lipnja u Požegi na Sportsko-rekreacijskom centru s početkom u 9 sati.


U mlađoj konkurenciji pobjednik turnira Druga stativa, sačinjena od igrača pakračkog Hajduka i Lipika 1925, za pobjedu je morala uložiti nešto više truda jer je u konkurenciji bilo četiri ekipe, ali sve protivnike su dobili bez većih problema. Za razliku od njih, u starijoj je konkurenciji, zbog dvije prijavljene ekipe, odigrana samo finalna utakmica između ekipe Jet-Ski, predvođene igračem NK Osijeka Markom Miloševićem, te ekipe Krkana, sastavljenih ipak - suprotno živopisnom imenu - od nogometaša s pakračko-lipičkog kraja. Plasman u županijsku završnicu izborio je Jet-ski s uvjerljivih 8:2.

Sve utakmice turnira igrane su sustavom 5+1, a uspješno ih je odsudio dvojac Matej Žižak (osim jedne u kojoj je igrao) i Filip Dietzman.


Prije samog turnira sudionicima su fer i korektno natjecanje poželjeli koordinator prof. Alen Ivanović te voditelj pakračkog turnira Siniša Grubišić pri čemu je sudionike još jednom podsjetio na kvalifikacijski put koji vodi do državne završnice 15. srpnja u Splitu.
Pakrac je jedan od tri grada u Požeško-slavonskoj županiji u kojima se igraju kvalifikacijski turniri, preostala dva su u Požegi (odigrano 12. lipnja) te Pleternici (igra se 15. lipnja). Podsjetimo, naš grad ima uspješnu tradiciju nastupanja na ovom turniru jer su 2012. i 2018. godine upravo pakračke ekipe (2001. godište) predstavljale Požeško-slavonsku županiju na državnoj završnici u Splitu.

Pobjednički sastavi:
Druga stativa (2005.)Mihael Balog, Ivan Benković, Stjepan Kiš, Luka Majstorović, Stjepan Dietzman, Lovro Bruneta, Mateo Širac.
Jet-Ski (2002.)Sven Babojelić, Filip Vuić, Marko Milošević, Dario Ilić, Matej Žižak, Fabijan Nikić, Matej Gurdon i Antonio Pejša.