Rukometaši LiPe i odbojkašice Volley Lipe protekli su vikend ubilježili pobjede u svojim prvenstvima bez da su se previše oznojili. Točnije, bodove su upisali, a da nisu niti izašli na teren. Zbog tehničkih problema odbojkašice ŽOK Križevci nisu doputovale na susret 14. kola 3. Nacionalne odbojkaške lige za žene što je trebao biti odigran 29. veljače u Pakracu, dok su rukometaši Frankopana uoči gostovanja u Pakracu istupili iz natjecanja 3. HRL Istok zbog nedostatka igračkog kadra.
Prema propozicijama, pakračkim odbojkašicama računa se pobjeda 3:0 (tri puta po 25:0) s kojom se sada nalaze na 5. mjestu na tablici s 8 osvojenih bodova, a rukometna utakmica je registrirana 10:0 za domaćina. S nova 2 boda pakrački rukometni trećeligaš se vratio na 2. mjesto prvenstvene ljestvice, jer je dotad drugoplasirana Orahovica u nedjelju izgubila od Spačve. U sljedećem kolu, naši rukometaši su u subotu u 20 sati (dvorana u Lipiku) domaćini RK Slavija iz Starog Petrovog Sela, momčadi koja trenutno zauzima 11. mjesto na tablici.

RUKOMET - MLADI

U Lipiku je održan 6. krug Međužupanijske lige Sjever u mini rukometu za dječake rođene 2010. godine i mlađe. Naši rukometaši su ostvarili dvije pobjede, poraz te jedan neodlučeni ishod. Rezultati: RK LiPa – RK Bjelovar 1 8:6; RK LiPa – RK Viro Virovitica 1 12:9; RK LiPa – RK Daruvar 1 6:15; RK LiPa – RK Koprivnica NOA 1 4:4.
Aktivni su bili i dječaci „A“ koji su u sklopu 10. kruga 1.HRLDA Istok gostovali u Valpovu i ubilježili dva poraza. Poraženi su od RK Valpovka 30:14 te od RK Viro Virovitica 20:13.