Novi predsjednik Nogometnog kluba „Croatia“ iz Donje Obriježi je Marko Marošević, njegov zamjenik je Dražen Grlica dok tajnik i blagajnik ostaju isti - Kristijan Marošević i Mihael Ajman. Odlučeno je to na izbornoj skupštini kluba održanoj 8. veljače u prostoru Društvenog doma u Donjoj Obriježi u nazočnosti osamdesetak članova, igrača i simpatizera obriješkog nogometnog županijskog prvoligaša.
Podnoseći izvješće o radu u protekloj godini dojučerašnji predsjednik Darko Jozipović između ostalog je izdvojio: „Iako je u financijskom smislu protekla natjecateljska godina bila izuzetno zahtjevna i teška, ona je rezultatski potpuno zadovoljila jer smo osvajanjem 8. mjesta u 2. ŽNL ostvarili primaran cilj, a to je plasman u novoformiranu 1. Županijsku nogometnu ligu“. Osim seniorskog pogona Jozipović je naglasio i rad kluba s kategorijom starijih pionira što ih na određeni način svrstava u društvo gradskih klubova Hajduka i Lipika koji imaju uređene nogometne škole. Kako to i dolikuje, bivši je predsjednik zahvalio na suradnji gradskim vlastima, ali i donatorima, lokalnim vatrogascima, Udruzi žena D. Obrijež i LD Fazan koji kontinuirano i nesebično pomažu klupski rad.


Tajnik Kristijan Marošević je u svojem izlaganju podsjetio i na pristojan KUP uspjeh nogometaša iz Obriježi koji su iz tog natjecanja eliminirani tek od trećeligaša iz Kutjeva, primijetivši pritom da je to i najbolje rangirana ekipa koja je u posljednje vrijeme gostovala u njihovom selu. Osvrnuo se Marošević i na financijski tešku godinu rekavši da za godišnjih pedesetak utakmica nije dovoljno 38 tisuća kuna koliko dobivaju iz gradske blagajne (putem SZGP) usporedivši se sa susjedima iz NK Dobrovac koji igraju isti stupanj natjecanja i iz lipičke kase povlače oko 50 tisuća kuna. Podsjetio je nazočne da izdataka ima i oko organizacije uspješnog ljetnog malonogometnog turnira, turnira u kartanju, ali i klupskih radnih akcija koje su, doduše, sve skromnije i svode se na volju pojedinaca.


O klupskim kunama precizno je izvijestio novi/stari blagajnik Mihael Ajman izdvojivši kao najveći prihod onaj spomenuti gradski od 37,4 tisuće kuna, dok su ostali novci stigli od donacija i članarina doveli do konačnih nešto više od 60 tisuća kuna uprihođenih u 2019. godini. Toliki su bili i rashodi pa je klub 2020. godinu dočekao sa 77,12 kuna na računu. Predstavljanjem financijskog plana za 2020. godinu vidljivo je da Obriježani za normalno funkcioniranje kluba očekuju oko 80 tisuća kuna.
Skupštini su nazočili i gradonačelnica Anamarija Blažević i tajnik SZGP Domagoj Ajman. Čestitavši na dosadašnjem radu, Blažević je podsjetila da je financiranje sportskog subjekta uvjetovano kategorizacijom pri Sportskoj zajednici te da rad s mladim kategorijama svako služi bodovnoj konkurentnosti. Osim toga, dodala je, Grad je sudjelovao i van sportskog proračuna u pomoći uređenja klupskih prostorija te da i dalje stoji na raspolaganju kako bi pomogao u radu vrijednih obrijeških sportskih prijatelja.
Višu financijsku dotaciju, barem onu fiksnu, ispred glavnog financijera SZGP nije mogao obećati niti tajnik Domagoj Ajman već je ponovio formulu za ostvarivanje dodatnih prihoda kroz organiziranje sportskih manifestacija i dodatan rad s mladim kategorijama.
Skupština je zaključena javnom zahvalom donatorima i simpatizerima kluba koji godinama, svojim volonterskim radom čine sve da bi obriješki nogometni klub sportskim prijateljima i suparnicima uvijek bio dostojan domaćin.