Dvoranska sezona ulazi u svoju završnu fazu, a mladi nogometni naraštaj pakračkog Hajduka pamtit će je po odličnim rezultatima.
Vrlo uspješnom sezonom smatra se ona starijih pionira pod vodstvom Darka Kelemena koji nisu osvojili niti jedan turnir, ali su upisali tri finala u kojima nisu imali sreće…
„Tijekom proteklog zimskog razdoblja nastupali smo na šest malonogometnih turnira. Iako smo bili favoriti, na tri smo turnira (Liga petice, Novska i Kutina) unatoč uvjerljivim igrama u grupnoj fazi, stjecajem nes(p)retnih okolnosti, ispadali smo u četvrtfinalu. Ilustracije radi, u Kutini je turnir osvojio Naftaš Ivanić, ekipa koju smo u grupi pobijedili 5:0. Na preostalim turnirima došli smo do finala i, nažalost, sva tri izgubili. U Garešnici od ekipe FK Stars iz Bosanske Gradiške 1:3, u Požegi od Slavonije 1:2 i u Lipiku od Mladost Pavlovci nakon izvođenja sedmeraca“, kazao nam je trener Kelemen i pritom izrazio zadovoljstvo postignutim jer, kako kaže, u finalima su presudne bile tek nijanse. U 26 utakmica pobijedili su 16 puta, odigrali neriješeno 4, a izgubili 6 utakmica, uz gol razliku 64:23. „Samo FK Stars nam je dao 3 gola, a u još 5 utakmica dobili smo 2 gola. Iako bez pobjedničkog pehara, na turnirima smo od mnogih nogometnih trenera dobili priznanje za odlične izvedbe i kvalitetu malog nogometa“, zaključio je trener starijih pionira pred kojima je još turnir u organizaciji No Limit u Virovitici.
Siječanj je bio solidan i za kategoriju (U10) koju vodi Dubravko Ljevaković. Oni su u Novskoj na turniru stigli do četvrtfinala, dok su na korak do postolja bili u Velikoj gdje su bili četvrti, isto kao i na turniru bjelovarske Lige Petica.

Više uspjeha isti je trener postigao s najmlađom natjecateljskom (U8) selekcijom koja ove sezone bilježi jednu od rezultatski najuspješnijih nogometnih zima. Oni su krajem prosinca vrlo uvjerljivo osvojili turnir u Novskoj (bolji u finalu od Moslavine 4:0), na kojem je najboljim igračem proglašen Roko Kokalović, a Zlatko Švajghart najboljim čuvarem mreže. Početkom siječnja ovaj dvojac ponovo je vodio ekipu do naslova, ovaj put na turniru u Velikoj. Tamo su „mali zeleni“ nakon uvjerljivog polufinala protiv Kutjeva (3:0), u finalu remizirali 1:1 sa Slavonijom iz Požege. Konačno slavlje zaslužili su boljim izvođenjem sedmeraca, a dvojac Kokalović – Švajghart ponovo osvaja nagrade namijenjene najboljem igraču i golmanu. U Ligi Petica također su stigli do finala, nakon što su u četvrtfinalu tukli Bjelovar s 2:0, potom nakon boljih sedmeraca izbacili Slogu. Finale bez pogodaka odigrali su protiv vršnjaka iz Daruvara, a lutrija sedmeraca ovaj put otišla je na stranu protivnika. „Dvoranskom sezonom sam izuzetno zadovoljan jer na 6 turnira imamo 6 postolja. 3 zlata, 2 srebra i jedna bronca. Uz odličnu podršku roditelja na svim turnirima, što drugo jedan trener i može poželjeti“, kazao nam je Ljevaković.
Postoljima se može pohvaliti i selekcija mlađih pionira koje trenira Viktor Trbara. Na turniru u Lipiku osvojili su 2. mjesto uz što je Hajdukov Patrik Jurišić proglašen najboljim vratarom na turniru. Na turniru u Novskoj su osvojili 3. mjesto, a vrlo dobre nastupe bilježe u Kutini gdje su ispali u četvrtfinalu te Garešnici i Ligi Petica. Kako naglašava Trbara, ova selekcija je na svim turnirima nastupala s dva sastava (prosječno je na turnire išlo 18 igrača), pa posebno ističe ulogu roditelja koji su omogućili da i ova selekcija tijekom zime dostojno predstavlja Hajdukovu školu nogometa.
Dario Škariot je trener juniora pakračkog Hajduka, selekcije koja je ovu zimu uglavnom koristila za redovne dvoranske treninge, a od nastupa Škariot izdvaja Ligu Petica gdje su unatoč dobrim igrama ispali u grupi u kojoj su snage odmjerili s vrlo jakim suparnicima među kojima i s kasnijim pobjednikom Petice - ekipom Lipik 1925.