banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić

U utakmici 11. kola 3. Nacionalne odbojkaške lige Istok odigrane proteklog vikenda u Pakracu odbojkašice Volley LiPe poražene su od Daruvara s čistih 3:0 (15:25, 20:25, 17:25). Poraz od ponajbolje ekipe lige i nije veliko iznenađenje, a priliku za nove bodove naše odbojkašice morat će pričekati do idućeg vikenda kad u Pakracu gostuju također vrlo kvalitetne Vrbovčanke.
„Još jedna utakmica na domaćem terenu je iza nas. Hrabro smo se borile protiv drugoplasiranog Daruvara. Nažalost, izostanak nekih igračica među kojima je i kapetanica Popović, učinio je svoje. Iako nas je protivnička ekipa dobila, uzdignute glave nastavljamo s intenzivnim treninzima. Svaki poraz daje nam još više motivacije za napredak i bolje rezultate. Veliko hvala našim vjernim navijačima koji nas glasno bodre te se nadamo da ih nećemo iznevjeriti", kratko je susret prokomentirala igračica Sabina Bencištadler.
Protiv Daruvara su igrale: Martina Zec, Karla Ivanović, Nensi Pilat, Biljana Sudar, Ivona Tutić, Hana Vujić, Ines Jendrašić i Sabina Bencištadler.
Tjedan ranije u Pakracu je gostovala i vodeća momčad lige ŽOK Čazma koja je bez problema slavila protiv domaćina. Čistih 3:0 (25-9, 25-15, 25-11) prokomentirala je jedna od igračica Marina Farkaš: „Od samog starta nismo dobro ušle u utakmicu, imale smo preveliki respekt prema vodećoj ekipi prvenstva. Sve do kraja susreta nismo se uspjele opustiti. Na žalost, niti predivna publika nije nam mogla pomoći. Nadam se boljim rezultatima u budućnosti.
Nakon 10 odigranih utakmica pakračko-lipičke odbojkašice ubilježile su 3 pobjede i 7 poraza i u konkurenciji 7 klubova nalaze se na 5. mjestu s 8 osvojenih bodova.

banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić