Gostovanje najboljeg i najtrofejnijeg rukometnog kluba u Hrvatskoj te hrvatskog predstavnika u ovogodišnjem izdanju Lige prvaka RK PPD Zagreb iskoristili su mladi rukometaši LiPe i ŽRK Lipika za posjet treningu najbolje rukometne družine na ovim prostorima. Nakon odrađenog posla rukometaši Zagreba su izdvojili nekoliko minuta te se strpljivo fotografirali s članovima lokalnog kluba.
„Ovim putem Uprava kluba se želi zahvaliti treneru RK PPD Zagreb Veselinu Vujoviću, stručnom stožeru te igračima što su dopustili da naša djeca posjete trening te vide svoje idole. Smiješak na njihovim licima dovoljno govori o tome koliko im par minuta druženja, jedan potpis i ta jedna fotografija znači“ kazao nam je Ivan Macura, rukometaš hrvatskog rukometnog trećeligaša LiPe.
Isto tako, nastavio je, nada se da će dogodine uspostaviti još bolju suradnju sa zagrebačkim klubom jer smatraju da klub koji okuplja toliko djece i mladih kao ovaj pakračko lipički možda zaslužuje i više od samog posjeta treningu i fotografiranja, a RK PPD Zagreb ovom je prilikom u ime našeg rukometnog kluba poželio puno uspjeha nastavku sezone.