Turniri u kuglanju i bridžu bile su prve sportske manifestacije održane u Pakracu u 2020. godini već prvoga vikenda nove godine.

Na kuglačkom turniru narodnim načinom, što je 2. i 3. siječnja organizirala Sportska zajednica Grada Pakraca, uz sudjelovanje 19 ekipa iz Pakraca, Lipika, Lipovljana i Kutine pobijedila je ekipa KK Sloga za koju su nastupali Ilija Turković stariji, Dragan Blažević i Vitomir Juranović. Oni su bacajući svaki u „čišćenje“ tri puta po 5 hitaca na četiri staze srušili 356 čunjeva, šest više od ekipe KK Slavonski banovac u sastavu Sadmir Delihodžić, Albert Jirasek, Davor Špelić, Andrej Marin i Srećko Belac. Oni su tako obranili drugo mjesto koje su osvojili i lani kada je ovaj turnir igran prvi put, a osvojio ga je KK Pakrac. Treća je i ove godine bila ekipa iz Kutine.

Istoga vikenda, prošlog mjeseca i službeno osnovan Bridž klub Pakrac, održao je turnir  na kojem su osim domaćina nastupili i bridžisti iz Siska i Banja Luke. U konkurenciji osam parova pobijedili su Siščani Milan Đukić i Zlatko Unetić ispred pakračkog para Vjekoslava Šuperine i Valentina Sencija. Drugi pakrački par Darko Baronica i Damir Rendić je bio četvrti. U ekipnom djelu turnira slavila je momčad Siska koja je u finalu tijesno sa 17:14 pobijedila BK Pakrac.  U prvom krugu Pakračani su uvjerljivo bili bolji od ekipe Banja Luka 1, a Siščani od ekipe Banja Luka 2.