U posljednjem 13. kolu rukometaši LiPe odigrali su neriješeno na zahtjevnom gostovanju kod trećeplasirane momčadi u prevenstvu Orahovice. Bod su osvojili pogotkom Davida Antonića u posljednjoj sekundi utakmice za konačnih 26:26. Iako su naši rukometaši bolje otvorili utakmicu, domaćini do poluvremena okreću rezultat te prvu dionicu rješavaju u svoju korist. Nastavak je donio bitku ravnopravnih suparnika, igralo se gol za gol, sve do dramatične završnice i već rečenog pogotka Antonića za rezultatski egal.

Najefikasniji u redovima LiPe bio je upravo Antonić sa 7 pogodaka, a pratili su ga Smiljčić i Macura s 5 te Gamberger s 4 gola. Jesenski dio prvenstva je završen, a LiPa ga zaključuje s 10 pobjeda, remijem i 2 poraza te s 21 osvojenim bodom što je tri manje u odnosu na prvaka Petrijevce, ali i dva boda više od prvog pratitelja Orahovice.

BOGAT VIKEND MLADIH RUKOMETAŠA

Mladi rukometaši i rukometaši su imali sadržajan vikend.

Prve su na teren izašle minirukometašice ŽRK Lipik – ŠR LiPa koje su Kutini odigrale 3. krug minirukometne lige te su ostvarile 5 pobjeda iz 5 susreta. Redom su padali RŠD Bjelovar 10:5, ŽRK Bjelovar 1 10:0, ŽRK Bjelovar 2 12:5, ŽRK Bjelovar 3 9:2 te ŽRK Ivančice 4:3.

3. krug 1.HMKRL odigrale su i mlađe kadetkinje ŽRK Lipik – ŠR LiPa koje su u Daruvaru poražene od ŽRK Multinorm iz Cerne sa visokih 4:27 (3:13) te od ŽRK Brod 5:19 (2:10).

Dječaci „A“ su gostovali u Sl. Brodu u sklopu 8. kruga 1. HRLDA Istok te su upisali polovičan učinak. U prvoj su utakmici savladali RA Dejan Krtolica sa 21:18 (11:10), dok su u drugoj tijesno poraženi od RK Brod 18:19 (7:12).