U nastavku kuglačkih prvenstava ovog vikenda od pakračkih klubova do pobjede je došao samo Slavonski banovac, dok je Papuk odigrao neodlučno.

KK Pakrac u 11. kolu 1.B HKL je poražen u Osijeku od Kandita sa 6:2 (3324:3280). Nisu Pakračani bili loši što pokazuje i solidan prosjek od 547 srušenih čunjeva. No naišli su na raspoložene protivnike. Pojedinačne bodove za Pakrac su donijeli A. Juranović (563) i Z. Gnezda (571). Pakrac je na tablici s 11 bodova sedmi. Kako je ovo bilo zadnje kolo jesenskog dijela, prvenstvo se nastavlja 25. siječnja.

U devetom kolu 3. HKL ovog vikenda pobjedu je od naših klubova ubilježio samo Slavonski banovac. Oni su kao gosti pobijedili u Požegi PPK Kutjevo s 5:3. Odličan je bio Žarko Štampf (565), a pojedinačne bodove su još donijeli D. Špelić (504) i B. Petrovečki (532) pa je utakmicu presudila činjenica da je Banovac ukupno srušio 44 čunja više.

Ekipa Papuka je na svojoj kuglani protiv vodećeg Regoča odigrala neriješeno 4:4. Papuk je ostvario četiri pojedinačne pobjede: I. Turković mlađi (540), I. Puhmajer (528), D. Major (544) i S. Karačić (527), ali su preostala dva igrača Ž. Popović i I. Hofman imali izuzeto loš dan, pa su gosti iz Slavonskog Broda srušili ukupno 10 čunjeva više i otišli iz Pakraca s jednim bodom.

Loš nastup imali su ovog vikenda Sloga i Lipik 1974. Prekopakrani su na svojoj kuglani izgubili od posljednje Croatie sa 6:2 pri čemu su pojedinačne bodove donije I. Šulc (542) i Ž. Pavković (534), ali su gosti srušili ukupno 8 čunjeva više i upisali prve bodove ove sezone.

Vrlo loš nastup su imali Lipičani koji su u Požegi od HVIDR-e izgubili s maksimalnih 8:0 pri čemu su srušili mizernih 2891 čunj što je sigurno i odraz toga što im je podbacio i najbolji igrač lige, D. Tušim, srušivši 70-tak čunjeva (480)  manje od svog prosjeka.

Na tablici Slavonski banovac je sa 11 bodova peti, bod manje i mjesto manje ima Papuk dok  Lipik i Sloga sa 6 bodova dijele predzadnja dva mjesta što je ujedno i konačni poredak jesenskog dijela, a stanka će potrajati do 24. siječnja.

Niko Kalvi treći kadet Hrvatske

Trinaestogodišnji Niko Kalvi, igrač Slavonskog banovca, ovog je vikenda u Zaboku osvojio treće mjesto na prvenstvu Hrvatske za kadete (U14). U dva bacanja on je srušio ukupno 999 čunjeva što je u konkurenciji 32 natjecatelja bilo dovoljno za treće mjesto pri čemu je drugoplasirani pobjegao za šest čunjeva.

U natjecanju kadetkinja koje je održano ovog vikenda u Novskoj najmlađa u konkurenciji  12. godišnja  Vita Jirasek je osvojila 13. mjesto. Njihov trener je Tomislav Luksetić.