Proteklog vikenda pakračko-lipičke odbojkašice Volley LiPe upisale su drugu prvenstvenu pobjedu u sklopu utakmica 7. kola 3. Nacionalne odbojkaške lige Istok. U dvoboju odigranom u Križevcima bolje su bile od istoimenog domaćina s 3:2 (15:25; 25:12; 25:15; 7:25;15:11). S novim bodovima naše su odbojkašice zadržale 5. mjesto u konkurenciji 7 ekipa, a iza njih se nalaze Križevčanke te ekipa Bjelovar 3.

„Odigrale smo jednu od boljih utakmica ove sezone. Cure iz Križevaca su pružale jak otpor što se vidi i iz rezultata, no mi smo ovaj put pod pritiskom dobro reagirale. Dat ćemo sve od sebe da svaka naredna utakmica bude odigrana jednako dobro. Uskoro se vidimo i na pakračkom terenu, svi su dobrodošli!“, prokomentirala je utakmicu jedna od igračica Martina Zec i najavila skorašnji povratak odbojkašica na pakrački parket. Podsjetimo, one zbog renoviranja pakračke sportske dvorane cijelu polusezonu igraju na gostujućim terenima.

U Križevcima su igrale: Dajana Popović (kapetan), Nataša Ševegjarto, Biljana Sudar, Karla Ivanović, Nensi Pilat, Ivona Tutić, Sabina Bencištadler, Dorotea Mateš, Hana Vujić, Ines Jendrašić, Helena Szabo, Martina Zec.