Pobjedom 34:15 protiv ekipe Đakova 2, rukometaši LiPe nastavili su sjajan pobjednički niz u natjecanju 3. HRL Istok u kojoj nakon 10 odigranih kola sa samo jednim porazom predvode trećeligašku karavanu.

Silovitim ulaskom u utakmicu domaći rukometaši odmah su dali do znanja impresioniranim gostima da na pakračkom parketu nemaju što očekivati. Do poluvremena je razlika iznosila 11 pogodaka (19:8) i utakmica je bila rezultatski riješena. U nastavku, zahvaljujući bogatoj razlici pogodaka, trener Pipal pruža priliku svim igračima u zapisniku. Ovi uzvraćaju odličnom igrom i do kraja rezultat podižu na velikih 34:15. U redovima pobjedničke ekipe bolji od ostalih bili su Macura sa 6 pogodaka, dok su po 4 dodali Šimić i Dražul.

Sljedeće kolo LiPu očekuje derbi prvenstva i teško gostovanje u Petrijevcima kod odličnog domaćina koji je trenutno na 2. mjestu bodovno poravnat s našim rukometašima.

DJEČACI „A“ STOPOSTOTNI U PAKRACU

Odličan vikend pakračko – lipičkog rukometa zaokružili su dječaci „A“ koji su u 6. krugu 1.HRLDA Istok ostvarili dvije pobjede. Bili su bolji od Slavije iz Starog Petrovog Sela sa 19:16 te od Nove Gradiške BD Gruppe sa uvjerljivih 19:11. S ovim pobjedama dječaci su na omjeru od 10 pobjeda i 3 poraza.

Za RK LiPa su nastupali: vratari Deni Benčić, Lovro Nuić, igrači Hrvoje Čelec, Damjan Potrebić, Luka Stokić (8 pogodaka u dvije utakmice), Lovro Bruneta (11), Luka Hrešić (6), Ivano Karačić (2), Marin Šimić (4), Adrian Lucić (4), Lovro Nagy, Gabriel Andričević, Karlo Lovrić (2), Karlo Andreatto, Matej Žužinjak i Andrej Žužinjak (1).