Završena su jesenska prvenstva mlađih kategorija Hajdukovih nogometaša, a selekcije su u raznim natjecanjima ostvarile vrijedne rezultate.
U prvenstvu 1. ŽNL Bjelovarsko-bilogorske pretpočetnici Hajduka (U8) koje trenira Dubravko Ljevaković osvojili su 2. mjesto s istim brojem bodova kao i prvak Daruvar. U 8 utakmica zabilježili su 7 pobjeda i 1 poraz te imaju +46 gol razliku.
„Ostvarili smo odličan rezultat. Drugi smo na tablici iza Daruvara koji, treba to naglasiti, u tom uzrastu igra s izlaznim godištem, dok mi imamo sedam igrača 2012. Iz ekipe vrijedi istaknuti perspektivnog Roka Kokalovića koji je postigao 14 golova i dijeli prvo mjesto na ljestvici strijelaca“, zadovoljan je trener Ljevaković.
Početnici se natječu u MŽNL Brod-Požega i osvojili su dobro 4. mjesto u konkurenciji 10 ekipa. Uspjeh izgleda bolje kad se zna da ovom uzrastu, slično kao i kod pretpočetnika, nedostaje izlaznog godišta pa je trener Ljevaković često posezao za mlađim igračima. 13 bodova stiglo je kroz 4 pobjede, remi uz 4 poraza. „Igramo u kvalitetnoj ligi protiv jakih protivnika i ostvaren je dobar rezultat. Sretni smo što u timu imamo i drugog strijelca lige Leona Rendića s 9 golova“, kaže Ljevaković.
Mlađi pioniri (2007./08) Viktora Trbare su odličnu jesen u Županijskoj ligi završili na drugom mjestu, bodovno poravnati s vodećim vršnjacima iz Lipika, ali uz neznatno slabiju gol-razliku. U 10 kola upisali su 9 pobjeda uz jedan poraz te su s gol razlikom u pozitivi od +42. O dominaciji vodećeg dvojca dovoljno govori podatak da treća Požega zaostaje 8 bodova.
„Možemo se ponositi ostvarenim uspjehom u i osvojenim 2. mjestom na kraju polusezone. Odličan ekipni odaziv na treninge od 80% (od kojih dvojica imaju 100% - Fran Milek-Sacher i Jakov Križan) daje do znanja da super rezultat može doći samo uz rad, trud i zalaganje na treningu. Pohvala i roditeljima mlađih pionira koji su potpora u radu kluba jer su u ovom dijelu polusezone u više navrata vozili igraće na gostujuće utakmice“, rekao je trener Viktor Trbara.
Stariji pioniri su suvereno osvojili naslov prvaka Županijske nogometne lige. U 11 utakmica izgubili su samo jedan bod te su s 31 bodom uz gol razliku od +70 zasluženo prvi prošli kroz cilj ostavivši do sebe prvog pratioca Kaptol na 4 boda minusa. Juniori koje trenira Dario Škariot su na kraju jesenskog prvenstva Županijske nogometne lige osvojili izvrsno 2. mjesto u konkurenciji 10 klubova. Ostvarili su 6 pobjeda, remi i 2 poraza te su s 19 bodova prvi pratitelj jesenskom prvaku Papuku iz Velike.
„Stariji pioniri Hajduka osvojili su naslov jesenskog prvaka ŽNL Požega, bez poraza, uz samo jednu neriješenu utakmicu i gol razliku 82:12. te su najuspješnija Hajdukova selekcija ove jeseni. Radi se o generaciji rođenoj 2005., izvanrednih radnih navika, naglašene solidarnosti i kolektivnog duha, što se u punoj mjeri iskazalo na nogometnom terenu. Njihovom uspjehu, uz nekoliko sjajnih igrača 2004. i dijelom 2006. godišta, iznimno su, kao pratnja i potpora, pridonijeli njihovi roditelji, što sve zajedno ovu generaciju čini izuzetnom. Uz nositelje igre koji su nastupali za županijsku i regionalnu selekciju, Luka Majstorović, Stjepan Dietzman, Mateo Širac, Benković Matija i Niko Čuljak, treba spomenuti i kapetana Stjepana Kiša, vratara Mihaela Baloga, potom Ivana Benkovića kao i jedinu djevojku Martinu Grgić. U 20 utakmica, među kojima i s Cibalijom, Marsonijom, samo ih je požeška Slavonija pobijedila“, riječi su trenera Darka Kelemena.