U sklopu utakmica 5. kola 3. Nacionalne odbojkaške lige – skupina Sjever odbojkašice Volley LiPe poražene su na gostovanju kod Vrbovca 2 s čistih 3:0 (25:22, 25:14, 25:22). Nakon pet odigranih susreta naše djevojke imaju pobjedu i četiri poraza, a nakon slobodnog 6. kola, sljedeći ispit imat će u 7. kolu koje se igra posljednjeg vikenda u mjesecu u Križevcima protiv ne baš uvjerljivog domaćina.

„U Vrbovcu smo u utakmicu ušle nesigurno i s previše respekta prema protivniku. Nismo pokazale sve što možemo i koliko vrijedimo pa smo izgubile utakmicu koju smo uz malo više vjere u vlastiti sposobnosti mogle dobiti. Nakon priličnog razočarenja kod djevojaka, kroz razgovor s trenerom Kepčijom brzo smo vratile pozitivu i s nestrpljenjem očekujemo sljedeće treninge i utakmice u kojima ćemo pokazati pravu vrijednost“, kratko nas je o utakmici izvijestila kapetanica ekipe Dajana Popović.
U Vrbovcu su igrale: Martina Zec, Sabina Bencištadler, Nensi Pilat, Karla Ivanović, Nataša Ševegjarto, Ines Jendrašić, Hana Vujić, Dajana Popović i Biljana Sudar.

Započelo prvenstvo mlađih uzrasta

U subotu (16. studenog) održano je i 1. kolo prvenstva odbojkaškog saveza Bjelovarsko-bilogorske županije za mlađe dobne kategorije (mini odbojkašice i mlađe kadetkinje) u Gradskoj sportskoj dvorani u Daruvaru. Naše predstavnice postigle su sljedeće rezultate:

MINI ODBOJKA:
OK Daruvar--OK Lipa Volley 3:0
ŽOK Bjelovar - OK Lipa Volley 3:0
Za Lipa Volley su igrale: Tea Majcenović, Dalija Vončina, Iva Bukovac, Valentina Čakarić, Mia Kir, Ema Majstorović, Lorena Kliček i Eva Krivdić.

MLAĐE KADETKINJE
OK Daruvar-Ok Lipa Volley 2:1
OK Lipa Volley--ŽOK Bjelovar 0:2
OK Lipa Volley - ŽOK Križevci 2:0
Za Lipa Volley su igrale: Ines Jendrašić, Hana Vujić, Tara Čelec, Tea Rajšić, Petra Papaik, Nika Biondić, Marcela Grgić, Barbara Drempetić.

Drugi krug prvenstva odigrat će se u prosincu u Pakracu.