Sjajan kuglački vikend imao je mladi Domagoj Tušim koji dvojnom registracijom nastupa u 1.B HKL za KK Pakrac, a u 3. HKL za KK Lipik 1976. U petak je u Požegi nastupajući za Lipik srušio 586 čunjeva, a dan poslije u Đurđenovcu za Pakrac samo čunj manje i u obje utakmice dao veliki doprinos pobjedama svojih ekipa.

Pakrac se s gostovanja u Đurđenovcu protiv istoimenog kluba vratio s uvjerljivom pobjedom od 6:2. Osim Tušima odličan je bio i A. Juranović koji je srušio 595 čunjeva, a pojedinačne bodove su donijeli još i Ž. Major (556) i T. Luksetić (518), dok su izgubili najiskusniji D. Štor (534), a nakon dva odlična domaća dobra nastupa na kojima je srušio više od 600 čunjeva ponovo nevjerojatno loš je bio Zvonko Gnezda oborivši samo 470 čunjeva. No srećom niti to nije utjecalo da Pakračani ukupno sruše 45 čunjeva više i pobjede sa 6:2 pri čemu je problem KK Pakraca što skoro nikada nemaju zamjenu za igrača kojemu taj dan ne ide.

Nakon devet kola Pakrac se s 11 bodova nalazi na diobi trećeg do petog mjesta, a u subotu im u goste dolazi KK Novska koja još ne zna za poraz. Koliko su dobri govori i podatak da se  njihova šestorica igrača nalaze u pojedinačnoj konkurenciji među 14 najboljih. Od naših najbolje je plasiran Tušim koji je s prosjekom od 551 srušenim čunjem na 19. mjestu, dok je Štor s prosjekom od 542 čunja 32.

U trećoj ligi Papuk je unatoč lošem nastupu (samo 3048 ukupno urušenih čunjeva)  na svojoj kuglani  uvjerljivo s 8:0 slavio protiv „fenjeraša“ Croatie iz Požege pri čemu je najbolji bio D. Major (532). Lipik je, kako smo već napisali, protiv Požege pobijedio s 6:2, a osim Tušimovih tri boda, uz jedva 500 srušenih čunjeva do pojedinačne pobijede su došli još I. Zandona, V. Slijepčević i D. Šubert.

Prekopakranska Sloga je kao domaćin odigrala neriješeno 4:4 protiv PPK Kutjeva. Pojedinačne pobjede I. Katalinića (528), V. Juranovića (539), I. Šulca (494) i I. Turkovića starijeg (553) nisu bile dovoljne za pobjedu jer su gosti ukupno srušili 72 čunja više. Slavonski banovac je izgubio u Požegi od HVIDR-e s 5:3 uz pojedinačne pobjede Ž. Štampfa (554), B. Petrovečkog (494) i A. Marina (523) pa su prevagu donijeli 34 ukupno više srušenih čunjeva domaćina.

Nakon sedmog kola Papuk je na tablici s 8 bodova treći, Slavonski banovac s bodom manje šesti, a Sloga sa šest bodova je osma, jedno mjesto i jedan bod više od Lipika.

U sljedećem kolu sva četiri naša trećeligaša igrat će međusobno: u petak Slavonski banovac protiv Sloge, a u nedjelju Lipik protiv Papuka.

Na tablici pojedinaca vodeći je sa, za ovu ligu, izvrsnim prosjekom od 561 srušenog čunja Domagoj Tušim. Najbolji „papukovac“ Siniša Karačić je s prosjekom od 531 čunjem osmi, Ilija Turković st. (Sloga) je s prosjekom od 528 čunjeva 13., a Žarko Štampf (Slavonski banovac) je s prosjekom od 525 čunjeva 17.