Susjedski derbi između Croatije i Dobrovca odigran pred više od dvjesto gledatelja pridošlih na stadion u Donjoj Obriježi završen je pravednom podjelom bodova. Momčadi trenera Predraga Sandrinija i Tomislava Kužileka postigle su tek po gol u fizički zahtjevnoj utakmici - dijelom zbog blatnjavog i na mjestima dobrano natopljenog terena, ali i zbog susjedskog nadigravanja iz kojeg su bodovi pobjedniku nosili međusobnu bodovnu prednost i bolji položaj u konačnom poretku jesenskog dijela prvenstva požeške 1. ŽNL.

Obriježani su u utakmicu ušli nešto angažiranije, no presjekao ih je rani pogodak gostiju koji su u 6. minuti nakon odlično izvedenog prekida poveli preko Adžijevića. Bitka je nastavljena većinom na sredini terena, s tek nešto ozbiljnijim prijetnjama jedne ili druge ekipe. Utakmica je obilovala čvrstim, ali korektnim duelima podalje od gola, a povremene poluprilike stizale su češće kao plod dugih ubacivanja u šesnaestarac, a rjeđe kao organizirane akcije kojima bi se stvarale neugodnosti s jedne ili druge strane. Nešto bliže izjednačujućem pogotku bili su Obriježani, nego što su Dobrovčani bili svom drugom. Svejedno, mreže se do poluvremena više nisu tresle.
Niti drugo poluvrijeme mnogobrojni nogometni kibici okupljeni oko igrališta neće pamtiti po bravuroznim potezima lokalnih nogometaša. Doduše, po blatnjavom i natopljenom terenu se nije niti moglo umirati u ljepoti već se vodila bespoštedna bitka za prestiž, a plodove takve igre u nastavku ubrali su Obriježani. Jedna pogreška dobrovačkog vratara Marinića, kojemu je u 55. minuti relativno bezopasna lopta Giacomettija prešla preko ruke i završila u mreži, bila je dovoljna za konačnu raspodjelu bodova što je s obzirom na prikazano na terenu i najpravedniji ishod nedjeljnog derbija.
Raspodjelom ovih bodova podvučena crta pod bodovni konto obje ekipe otkriva njihov gotovo identičan jesenski učinak, rekli bi - jednako mršav. Oboje su nakon 13 odigranih utakmica skupili po 15 bodova uz po 4 pobjede, 3 remija te po 6 poraza. Croatia je na 9. mjestu zbog gol razlike od -3 nasuprot dobrovačkih -8 zbog čega su na tablici smješteni mjesto ispod Obriježana.
Pobjednik jesenskog dijela prvenstva 1. ŽNL je BSK Buk koji je isterorizirao ostatak lige završivši jesen bez izgubljenog boda i uz gol razliku 88:6, što znači da su Bučani u prosjeku davali 6,77 golova po utakmici! Zasluženo ljudi prvi, nema što.
Posljednju utakmicu prvenstva ekipe su igrale u sljedećim sastavima:
CROATIA: Jozipović, Sabo, Giacometti, Ajman, Lenće, Sić, Špelić P., Burigo, Jareš, Savi, Matijašević. Klupa: Šepl, Špelić M., Koči, Andrijanić, Zubalj i Nenadović. Trener Predrag Sandrini.
DOBROVAC: Marinić, Derenj, Bićanić, Tutić V., Gelešić, Popović, Tutić B., Galko, Šulc, Adžijević i Mijić. Klupa: Stojanović, Luksetić, Tepeš P., Tepeš I. i Nemeth.

[caption id="attachment_25324" align="aligncenter" width="900"] OLYMPUS DIGITAL CAMERA[/caption]

[caption id="attachment_25325" align="aligncenter" width="900"] OLYMPUS DIGITAL CAMERA[/caption]

[caption id="attachment_25326" align="aligncenter" width="900"] OLYMPUS DIGITAL CAMERA[/caption]

[caption id="attachment_25327" align="aligncenter" width="900"] OLYMPUS DIGITAL CAMERA[/caption]

[caption id="attachment_25328" align="aligncenter" width="900"] OLYMPUS DIGITAL CAMERA[/caption]