Pretposljednje 12. kolo 1. Županijske nogometne lige donijelo je poraze naših predstavnika. Pomalo neočekivano Dobrovac je na svom terenu u vrlo uzbudljivoj utakmici poražen s 4:1 od Sloge iz Trenkova, a ništa bolja nije bila niti Croatia iz Donje Obriježi koja je s 4:0 izgubila na gostovanju kod Croatije u Mihaljevcima.
U Dobrovcu su gosti poveli već u 15. minuti susreta da bi nakon samo tri minute prednost podigli na 2:0, a taj su rezultat uspješno čuvali sve do 63. minute kad domaćin smanjuje pogotkom Popovića. Do kraja susreta u uzavreloj atmosferi, kako na terenu tako i pored njega, Trenkovčani potvrđuju pobjedu golovima u 80. i 84. minuti za nove bodove koji ih svrstavaju u gornji dom prvenstvene ljestvice. Dobrovčani su nakon ovog poraza 11. na tablici s 14 osvojenih bodova.
Obriježani su u Mihaljevcima izgubili relativno lako. Po dva domaća pogotka u svakom poluvremenu bila su dovoljna za pobjedu i trenutno drugo mjesto na prvenstvenoj ljestvici odmah iza nedodirljivog Buka koji je, spomenimo i to, danas zabio čak 13 pogodaka najslabijoj ekipi lige Mladosti iz Pavlovaca. Poraz nogometaše Croatije iz Obriježi drži na 10. mjestu s 14 osvojenih bodova.
Iduće nedjelje (17. studenog) na rasporedu je posljednja utakmica prvenstva i donosi nam susjedski derbi između Croatije i Dobrovca koji se s početkom u 14 sati igra u Donjoj Obriježi. Pobjeda u tom susretu popravit će samo osrednji dojam koji su naše ekipe ostavile u dosadašnjem dijelu jesenskog prvenstva 1. ŽNL osvajajući u prosjeku tek nešto više od boda po utakmici.