U 12. pretposljednjem kolu 4. Lige Brod-Požega Hajduk je pred stotinjak svojih navijača na Gradskom stadionu u Pakracu pobijedio Jakšić s uvjerljivih 4:0.
Od prvog sučevog zvižduka Hajdukovci su bili osjetno bolja momčad, preuzeli su inicijativu i u prvoj polovini susreta gotovo sve opasnije situacije događale su se pred golom Jakšićana. Ipak, dok su svi na stadionu očekivali da se zatrese njihova mreža, u 10. minuti susreta prvu pravu priliku za gol imali su gosti. Osvojenu loptu u svom polju brzo su pretvorili u kontru i izbili sami pred domaćeg vratara Husku koji sjajnom intervencijom sprječava pogodak. Ubrzo nakon toga stvari na svoje mjesto postavlja Zandona lijepim pogotkom u 25. minuti i dovodi Hajduk u vodstvo.

Stalni pritisak domaćina ne jenjava i otvora još nekoliko situacija što mirišu na pogodak, no rezultat se do odmora nije mijenjao. U nastavku ista priča – Hajduk drži loptu u nogama i stalno napada, predvođen odličnim Petrovićem koji iz zadnje linije sjajnim loptama rastvara pukotine u obrani gostiju i tako dovodi zelene ofanzivce u idealne situacije. Jednu takvu koristi Krpan u 58. minuti kad odlično prima loptu u šesnaestercu i rutinski je po zemlji šalje u nebranjeni dio mreže za 2:0. Nakon pogotka gosti postaju nešto ambiciozniji, ali pored standardno dobrih defanzivaca Kačera, Dupora, Petrovića te požrtvovnog Svjetličića na čelu s odličnim Huskom jučer više od prijetnji nisu ostvarili. Pobjedu Hajduka su golovima potvrdili Lilovac u 63. te Dietzman u 90. minuti susreta.
- Nastavili smo niz dobrih igara i izborili sigurnu pobjedu. U prvom dijelu nam je nedostajalo strpljenja i koncentracije u završnici, u drugom smo i taj dio poboljšali i bili efikasni. Gosti su se dobro branili ali u nekoliko situacija i ozbiljno zaprijetili. Čestitam im na korektnosti! - komentirao je trener  Grubišić pobjedu koja je ujedno i najava susjedskog derbija u posljednjem kolu u Lipiku idućeg vikendu.
Sastav Hajduka: Huska, Kačer (od 76’ Žižak), Dupor, Petrović, Svjetličić, Grubišić (od 80’ Babojelić), Krpan, Kovačić (od 46’ Lilovac), Zandona (od 85’ Baškiera), Dietzman, Filipović (od 66’ Pjerabon).

Lipik 1925 slavio Kuzmici

Lipik 1925 je jučer pobijedio u Kuzmici s 2:1, a pogotke su postigli Kafka i Kaurin.
- Očekivali smo tešku utakmicu i dobili smo je! Iako je Kuzmica bila bez 6-7 igrača odigrali su jako dobro, zatvorili su se i čekali neku svoju šansu iz prekida ili kontre, tako su nam u konačnici i zabili. Mi smo dominirali u polju, ali smo ih jako teško probijali. Na kraju smatram da je pobjeda čista i zaslužena, pa čestitam svojim igračima. Čestitke i zahvale i domaćinu na zaista sportskom ponašanju, a i pohvale sucima koji su bili na nivou – mišljenje je Ognjena Kafke, trenera Lipika.