Uvjerljiv poraz od 7:1 uz ukupan minus od čak 248 čunjeva pretrpjeli su kuglači Pakraca ovog vikenda u Đakovu od Fortune, do ove utakmice susjeda na tablici. Jedini pojedinačni  bod je osvojio Antonio Juranović srušivši za ovu ligu skromnih 530 čunjeva. Nakon šest kola KK Pakrac je u poretku 1.B HKL je s pet bodova šesti. Iduće subote u Pakracu dočekuje posljednji velikogorički Radnik.

U 3. HKL oba naša kluba, do ovog vikenda vodeći na tablici, pretrpjeli su poraze. Slavonski banovac je nakon dobrog starta ovog vikenda neugodno iznenadio uvjerljivim porazom protiv brodskog Regoča kojim su mu i prepustili prvo mjesto. Brođani su u Pakracu slavili s 6,5:1,5. Jedini pojedinačni bod je donio Albert Jirasek sa skromna 496 srušena čunja, dok je neriješeno odigrao Božidar Petrovečki (537). Prekopakranska Sloga je kao domaćin poražena protiv Papuka s uvjerljivih 7:1. Jedini bod domaćinima je donio Ž. Pavković (485), dok su za „Papuk“ pobijedili I. Turković mlađi (534), S. Karačić (548), D. Major (536), D. Blažević (520) i I. Puhmajer (489).

Lipik 1974 je u Požegi slavio protiv Croatie s 5:3. Pojedinačne bodove su donijeli I. Zandona (505), J. Bohović (482), i V. Slijepčević (511).

Na tablici nakon četiri kola Slavonski banovac, Sloga i Papuk su se s pet bodova poredali od trećeg do petog mjesta, a Lipik je s dva boda manje deveti.

Radi blagdana Svih svetih Slavonski banovac i Papuk su utakmice petog kola protiv Požege i Kutjeva odigrali unaprijed (poraz i pobjeda) dok će Lipik 1974 dočekati novogradiški Obrtnik-BAM, a Sloga će na gostovanje u Požegu protiv HVIDR-e.

Ovog vikenda je turnirom u Bjelovaru započela i Međužupanijska liga mladeži koja se ove godine igra u novom formatu, samo u pojedinačnoj konkurenciji u sedam kategorija. Nastupilo je i pet kuglača Slavonskog banovca, a odlični su bili juniori (U18) Jan Štampf i Matko Škondro. Ne samo da su osvojili prvo i drugo mjesto nego su pri tom srušili klasičnim načinom (120 hitaca) 512 i 511 čunjeva  što je rezultat kojeg ovog vikenda nije postiglo od 30 pakračkih seniora čak 14.  Prvo mjesto je u kategoriji djevojčice U12 osvojila i Vita Jirasek, Marija Josipović u kategoriji juniorki i Niko Kalvi (dječaci U14) su bili peti.