Nogometaši Croatije iz Donje Obriježi do nogu su s 5:1 dotukli Sulkovce na njihovom terenu i tako upisali važne bodove u utakmici 10. kola 1. Županijske nogometne lige. Domaćin je poveo rano, već u 6. minuti i prednost su čuvali do poluvremena. Tada zapinju Obriježani i s brza dva pogotka Sića u 48. i 52. minuti okreću rezultat. Andrijanić u 70. minuti rješava utakmicu pogotkom za 3:1, da bi sjajnu predstavu dvojac Sić-Andrijanić okrunio s još po jednim pogotkom na svom kontu za konačnih 1:5. Odlična je to uvertira za sljedeće kolo kad u 11. kolu kod kuće čekaju Graničar iz Bučja.
Dobrovac je, s druge strane, inkasirao pet komada na zahtjevnom gostovanju kod Croatije u Mihaljevcima. Iako rezultat od 5:0 sugerira da su igrači Tomislava Kužileka šaptom pali, treba reći da je o 65. minute rezultat bio 1:0 te su Dobrovčani u tom razdoblju bili ravnopravan suparnik. Ipak, nakon što je obrana popustila domaćin od 65. do 80. minute postiže četiri pogotka i ostvaruje uvjerljivu pobjedu. U idućem kolu u Dobrovcu gostuje do sad neporaženi BSK Buk.
Na tablici Buk drži vrh s 30 bodova i svih 10 pobjeda, Dobrovac je 7. s 14 bodova, a Croatia zauzima 11. mjesto s 11 bodova.
U 2. ŽNL u okviru utakmica 9. kola Slavonija iz Prekopakre nastavlja s odličnim partijama. U nedjelju je na svom terenu slavila protiv Slavena iz Gradca s 3:2. Gosti su do odmora vodili s 1:0, no već u 52. minuti Slavonija golom Jurišića poravnava na 1:1, a minut kasnije De. Bahnik dovodi Prekopakrane u vodstvo 2:1. U 65. minuti gol za 3:1 i konačnu pobjedu zabija Sudar. Gosti ublažuju poraz u 88. minuti iz penala. Jovača iz Marinog Sela slavila je u Biškupcima s čistih 3:0. Do poluvremena su mreže mirovale, a tada golove za Jovačine nove bodove postižu Lengelić dva te Mileusnić.
Dinamo iz Badljevine izgubio je kod Lipe u Staroj Lipi s 5:2. Badljevčani su poveli već u 4. minuti golom Munića, no to nije bilo dovoljno protiv raspoloženog domaćina koji do kraja susreta postiže pet golova. Dinamo je poentirao još u 75. minuti kad je mrežu pogodio Hejtmanek.
Na tablici je vodeća HNK Graševina s 23 boda. Jovača je na 4. mjestu sa 16, Slavonija je sada 5. s 10 bodova, a Dinamo je 6. s 9 osvojenih bodova.