Seniori LiPe ostvarili su još jednu uvjerljivu pobjedu u 3.HRL Istok. Oni su u 6. kolu na domaćem parketu, ovaj put u Lipiku (zbog radova na pakračkoj dvorani), savladali Tenju s 33:24 (18:9). Ovom pobjedom zadržali su vodeću poziciju na prvenstvenoj ljestvicu sa stopostotnim učinkom.
Utakmica protiv gostiju iz Tenje bila je neizvjesna do rezultata 7:6, kada pakrački rukometaši rade seriju od 9:0 i odlaze na 10 pogodaka prednosti (16:6). Drugo poluvrijeme je proteklo u održavanju prednosti što je iskoristio trener Pipal pruživši priliku svim igračima u zapisniku. Najefikasniji u redovima pobjednika bili su Macura sa 6 postignutih pogodaka te s po 4 gola Bartoluzzi, Sommer i Dražul.
Sljedeće kolo naši seniori putuju u Vinkovce gdje će igrati protiv RK Spačva 2.

VIKEND MLAĐIH KATEGORIJA
Prve pobjede dječaka, uspješne i djevojčice

Dječaci B su u 4. krugu 1. HRLDB Istok ostvarili prve dvije pobjede. Oni su u lipičkoj dvorani bili bolji od RK Valpovka iz Valpova 19:13 (9:5) te RK Feniks iz Osijeka 10:8 (2:5). Za dječake su nastupali: vratari Marko Kesten i Mile Dabić te igrači Franko Žili (5 pogodaka u dvije utakmice), Leo Šabanović, Matija Višić (2), Patrik Ristić (8), Jan Plavček, Domagoj Bišćanin (1), Franko Bošnjaković (3), Ivano Lapaš, Ivan Caha, Niko Grgić (2), Deni Lapaš (6), Stjepan Karivan (2), Luka Brtan i David Žilić. Trener Anđelko Lucić.
Isto tako uspješne su bile i njihove vršnjakinje. One su u Požegi odigrale 1. krug Lige mladih Slavonije za djevojčice rođene 2008. i mlađe te ostvarile dvije pobjede. Najprije su savladale domaćina rezultatom 9:5 potom ŽRK Ilok sa uvjerljivih 13:1. Za djevojčice su nastupale: vratarke Hana Bošnjaković i Tena Fider te igračice Paula Lucić, Nika Lopar, Ana Vonda, Laura Leovac, Dorotea Hihlik, Magdalena Josipović, Noella Ćasić, Petra Krenek te Sara Jović. Trener Ivan Macura.