Unatoč vrlo dobroj igri, ali i nerealiziranim prilikama kojih je tijekom susreta bilo podosta, Hajduk je u 9. kolu na teškom gostovanju kod odlične Mladosti u Sibinju izgubio s 2:1. Gosti su poveli u 23. minuti, a rezultat u egal pogotkom u 38. minuti vraća odlični Hajdukov napadač Zandona. Samo četiri minute kasnije gosti ponovo poentiraju za novo vodstvo i konačnih 2:1. Nakon 9. kola Hajduk je 11. s 10 osvojenih bodova, a sljedeće kolo u Pakracu gostuje trećeplasirani Svačić.
Lipik 1925. je kao domaćin odigrao bez golova sa Željezničarom iz Slavonskog Broda i na tablici zauzima 8. mjesto s 12 osvojenih bodova. U 10. kolu Lipičani putuju u Tomislavu u Donje Andrijevce.
Županijski prvoligaši stigli su do 9. kola u kojem je Dobrovac kao domaćin pobijedio Graničar iz Bučja s 2:1, dok je istim rezultatom Croatia pred svojim navijačima izgubila od Papuka iz Velike.
Dobrovčani su nove bodove osvojili nakon preokreta. Gosti su poveli rano, već u 5. minuti susreta, no nastavak pripada domaćinu koji golom Tutića poravnava u 31. minuti. Pobjedu golom u 67. minuti donosi Popović. Dobrovac je na tablici 7. s 14 osvojenih bodova. Iduće kolo putuju na teško gostovanje u Mihaljevce.
Papuk iz Velike nosi bodove iz Obriježi. Poveli su u 18. minuti i s minimalnom prednošću otišli na odmor. U nastavku pobjedu potvrđuju pogotkom u 56. minuti susreta, a počasni gol za domaće postiže Andrijanić u posljednjoj minuti. Croatia se nalazi na 12. mjestu na tablici s 8 osvojenih bodova, a iduće kolo gostuju u Sulkovcima.
Trećeligaši su odigrali 8. kolo u sklopu kojeg je u Marinom Selu odigran susjedski derbi između Jovače i Slavonije iz Prekopakre. Nakon rezultatski jalovog prvog poluvremena, u nastavku gosti prvi dolaze do prednosti pogotkom Sudara u 55. minuti. Sedam minuta kasnije poravnava Lengelić. Jovača domaće bodove osvaja u posljednjoj minuti susreta kada mreže Beckerata trese Mioković.
Ovom pobjedom Jovača je na 4. mjestu s 13. bodova, dok je Slavonija 7. sa 7 bodova.
U Badljevini je gostovala HNK Graševina i pobijedila domaći Dinamo s 4:2. Dinamo pred pedesetak svojih gledatelja nije uspio sačuvati vodstvo od 2:0 do kojeg su stigli golovima Munića i Tutića u prvom dijelu utakmice. Gosti uspijevaju preokrenuti rezultat u samo 11 minuta kad u razdoblju od 67. do 78. minute postižu četiri gola za konačnih 4:2. Badljevčani su sada 5. na tablici s 9 osvojenih bodova.