Iza mladih nogometaša pakračkog Hajduka uspješan je sportski tjedan u kojem su u prvenstvenim utakmicama od najmlađih pretpočetnika do najstarijih juniora od mogućih 15 bodova osvojili čak 13.

U prvenstvu 1. ŽNL Bjelovarsko-bilogorske županije pretpočetnici Hajduka (U8) pobijedili su 12. listopada Garić iz Gerešnice s 3:0. Pogotke su postigli Petar Malivuk Jovanović, Roko Kokalović uz jedan autogol Garešničana. Nakon 7 odigranih utakmica Hajduk ima 19 bodova uz +38 gol razliku i na tablici u konkurenciji 6 klubova zauzima 2. mjesto s istim brojem bodova kao i vodeći Daruvar.

Početnici (U10) trenera Dubravka Ljevakovića su  dan kasnije gostovali u Vidovcima gdje su u utakmici 7. kola MŽNL Brod-Požega protiv tamošnjeg Dinama slavili s 4:0 zahvaljujući golovima Leona Rendića (3 gola), te Petra Malivuka Jovanovića. Oni se nakon ove pobjede nalaze na 7. mjestu od 10 klubova s 9 osvojenih bodova.

Mlađi pioniri (U12) trenera Viktora Trbare su na Gradskom stadionu u Pakracu u sklopu 5. kola Županijske nogometne lige nadigrali Požegu te golovima Svena Andričića, Ivana Orzesa, Josipa Ilinkovića i Frana Milek-Sachera pobijedili također s visokih 4:0. Ova pobjeda drži ih na 3. mjestu s 12 osvojenih bodova iza dva požeška kluba – vodeće Požege (15 bodova) i Slavonije (13).

Još uvjerljiviji bili su stariji pioniri (U14) Darka Kelemena u utakmici 7. kola Županijske lige Požega. Svoju pobjedu protiv vršnjaka iz Kutjeva od 5:0 upisali su još 8. listopada, a mrežu su, uz jedan autogol tresli i Luka Majstorović 2 puta te izvrsni Matija Benković koji je na ovoj utakmici postigao hat-trick. Hajdukovci su nakon pobjede nad prvim pratiteljem Kutjevom u savršenom nizu od 7 pobjeda iz isto toliko nastupa što ih svrstava na vrh prvenstvene tablice uz impozantnu gol razliku od +37!

Benković je bio i jedini strijelac u domaćem remiju juniora (U18) protiv Mladosti iz Pavlovaca u utakmici Županijske lige BBŽ odigranoj 14. listopada. Hajdukovci trenera Daria Škariota su nakon ovog remija 3. na tablici s 13 osvojenih bodova. Ispred njih su Papuk i Požega s 19 odnosno 15 bodova.