Županijski prvoligaši odigrali su 8. prvenstveno kolo koje će naši predstavnici brzo zaboraviti. Dobrovac je poražen u Sulkovcima kod istoimenog domaćina s 3:1 (T.Mijić), dok je Croatia iz Donje Obriježi glatko s 4:1 izgubila kod Dinama u Vidovcima. Počasni pogodak za Croatiju postigao je Giacometti u 86. minuti susreta. U 9. kolu Dobrovac čeka Graničar iz Bučja, dok u Donjoj Obriježi gostuje Papuk iz Velike. Utakmice se igraju u nedjelju (20. listopad) s početkom u 15,30 sati.
Uspješni su zato bili naši županijski drugoligaši. Dinamo iz Badljevine deklasirao je na domaćem terenu Ovčare s 8:0. Utakmica je riješena već do odmora do kojeg su Badljevčani vodili s 4:0. Strijelci u torpediranju gostiju bili su Munić (3), Karpišek (2), Tutić, Nadaždi te vratar Penezić iz kaznenog udarca. Jovača iz Marinog sela odigrala je neriješeno 1:1 na gostovanju u Eminovcima, a strijelac jedinog pogotka bio je Antonio Hrabušicki u 88. minuti susreta.
Slavonija se budi, nakon prošlotjedne premijerne pobjede u Prekopakri je pao i BSK. Utakmica je završila s 3:1 nakon što su domaćini golovima u 71. i 72. minuti riješili utakmicu. Za Prekopakrane je dvaput strijelac bio Sudar te jednom Lesičak.
Nakon 7. kola Jovača, Dinamo i Slavonija zauzimaju 4., 5. i 6. poziciju na prvenstvenoj tablici. U sljedećem 8. kolu igraju Jovača i Slavonija u Marinom Selu, dok je Dinamo ponovo domaćin, ovaj put HNK Graševini iz Vetova. Utakmice se igraju u nedjelju (20. listopad) s početkom u 15,30 sati.