Pred punim tribinama pakračke sportske dvorane rukometaši LiPe su u nedjelju s uvjerljivih 32:21 pobijedili Zrinski iz Bošnjaka u utakmici 3. kola 3. HRL Istok. Pakračani su krenuli žestoko od samog početka susreta i početno vodstvo od 5:2 do poluvremena su podigli do velikih +8 (21:13). Mladima rukometašima Vladimira Pipala iskusni gosti nisu uspjeli bolje parirati niti u nastavku susreta pa vidno raspoložen domaćin, nošen glasnom podrškom tribina, u jednom trenutku ostvaruje prednost od nestvarnih +15. Razlog visokoj prednosti leži u činjenici da su gosti do sredine postigli samo jedan pogodak što dovoljno govori o čvrstini obrane i odlučnosti domaćih rukometaša da visokom pobjedom istaknu kandidaturu te pošalju poruku ostalim suparnicima u borbi za sam vrh prvenstvene tablice. Do kraja susreta gosti uspijevaju postići nekoliko vezanih golova za konačnih 32:21.
U izvanrednoj predstavi domaćih rukometaša u kojoj su svi dobili svoje minute, ali i u tom vremenu postigli golove te tako opravdali povjerenje trenera Pipala, najviše su se iskazali A. Krucki s 5 postignutih golova, Friš s 4, te Sommer, Šimić, Antolić, T. Krucki i Smiljčić s po 3 gola.
Ovom pobjedom LiPa je nakon tri odigrana kola preuzela vodstvo na prvenstvenoj tablici, a priliku tamo i ostati imat će već idući vikend kad u Pakracu gostuje momčad Frankopana.