U 7. kolu MŽNL Brod-Požega Hajduk je s 2:1 izgubio na gostovanju kod Tomislava u Donjim Andrijevcima. Do poluvremena se igralo bez pogodaka i Hajduk je u tom razdoblju propustio nekoliko izglednih prilika za pogodak. U nastavku gosti u samo dvije minute, golovima u 55. i 57. minuti, stižu do vodstva, a do kraja susreta Hajduk preko Lilovca uspijeva tek ublažiti poraz. Hajduk se nakon ovog neuspjeha nalazi na 10. mjestu sa 7 osvojenih bodova iz isto toliko utakmica. Iduće kolo u Pakracu (subota,15,30) gostuje šestoplasirani Omladinac iz Gornje Vrbe.

U D. Andrijevcima su igrali: Huska, Dupor, Pjerabon, Petrović, Dietzman, Grubišić, Krpan, Filipović, Kovačić, Zandona (od 61’ Žižak), Lilovac.

S druge strane Lipik s novim/starim trenerom Ognjenom Kafkom nastavlja s vrlo dobrim igrama. Oni su kao domaćini golovima Bryana, Jiraseka i Cvijanovića s glatkih 3:0 pobijedili Požegu i s osvojenih 11 bodova zauzimaju 5. mjesto na prvenstvenoj tablici. Sljedeći ispit u 8. kolu imaju u Oprisavcima kod Zadrugara (nedjelja 15,30).

Croatia iz Donje Obriježi pobijedila je posljednju Mladost iz Pavlovaca s 6:2, dok je Dobrovac kao domaćin bio bolji od Papuka iz Velike s 2:1.

Obriježani su pobjedu protiv slabih Pavlovčana osigurali već u prvom dijelu kad su do 37. minute vodili već s 4:0. Do kraja susreta samo su održavali prednost. Pogotke u golijadi postigli su, Špelić 2, Giacometti 2, Savi i Andrijanić. Dobrovac je u utakmici kvalitetom podjednakih suparnika pogotkom Popovića poveo u 56. minuti. Minimalno vodstvo trajalo je sve do 87. minute kad novim pogotkom pobjedu osigurava Galko.

Na tablici je Dobrovac sada 6., a Croatia zauzima 10. mjesto. U 8. kolu Obriježani gostuju u Vidovcima kod Dinama, a Dobrovac putuje u Sulkovce.

U 1. ŽNL odigrano je 6. kolo. Slavonija iz Prekopakre upisala je prvu pobjedu. U derbiju začelja slavili su u Ovčarama s 3:1, a golove su postigli Bahnik, Sudar i Kozić. Ovom pobjedom Prekopakrani su pobjegli s dna tablice i sada su 8. od 10 klubova.

Jovača je kod kuće izgubila s 3:1, dok je Dinamo izgubio u Golobrdcima sa 6:2 od Parasana.