U nedjelju su odigrane preostale utakmice 4. kola MŽNL Slavonije i Baranje. Naš drugi predstavnik Lipik 1925 poražen je u Donjoj Vrbi kod Omladinca s 3:0. Nakon kompletnog 4. kola Lipik se nalazi na 5. mjestu sa 6 osvojenih bodova, koliko ima i Hajduk koji zauzima 8. poziciju. U 5. kolu Lipik kod kuće čeka Svačić (koji je u 4. kolu tukao Kuzmicu 10:0!), a utakmica se igra 21. rujna (subota) u 16 sati. Hajduk u nedjelju u 16 sati gostuje kod Željezničara u Slavonskom Brodu (u 4. kolu izgubili u Oprisavcima 3:0).
U 1. Županijskoj nogometnoj ligi Dobrovac je konačno upisao prvu prvenstvenu pobjedu. Oni su u utakmici 4. kola kao gosti s 2:0 slavili u Brodskom Drenovcu gdje su nadigrali domaći Hrvatski dragovoljac. Pogotke su postigli Visković i Popović. Nasuprot uspješnim Dobrovčanima, slast prve prvenstvene pobjede još nisu osjetili nogometaši Croatije iz Donje Obriježi. Poraženi su s 3:1 kod Omladinca u Čaglinu, a pogodak za Obriježane postigao je Giacometti.
Nakon 4. kola Dobrovac ima 5 osvojenih bodova i na prvenstvenoj tablici nalazi se na 10. mjestu u konkurenciji 14 klubova. Croatia je 12. sa samo jednim osvojenim bodom. Prilika za nove bodove već je idućeg vikenda kad naši klubovi igraju kod kuće. Dobrovac čeka Mladost, dok u Donjoj Obriježi gostuje Dinamo iz Rajsavca. Utakmice se igraju 22. rujna s početkom u 16,30 sati.
U 2. ŽNL u 3. kolu Slavonija iz Prekopakre je nakon prošlotjednog remija s Dinamom iz Badljevine ponovo teško stradala na gostovanju. Ovaj put mrežu su im do vrha napunili nogometaši Graševine iz Vetova, završilo je 8:0. Badljevčani su kao domaćini remizirali 1:1 s BSK-om, a bod su pogotkom Varošaneca spasili u sudačkoj nadoknadi. Jovača iz Marinog Sela poražena je u Golobrdcima od domaćeg Parasana s čistih 3:0.
U 4. kolu Slavonija će kao domaćin ugostiti Lipu, dok će Jovača i badljevački Dinamo igrati međusobno u Marinom selu. Utakmice se igraju 22. rujna u 16,30 sati.