2. Pakrac Open – teniski amaterski turnir bit će održan preko vikenda 21./ 22. rujna na pakračkim teniskim terenima. Organizator turnira je Teniski klub Mali most Pakrac u suradnji s Gradom Pakracom i SZGP. Prijave traju do 19. rujna (četvrtak) do 18 sati, a zaprimaju se na broj 099 417 3338 (Jure Rosić) ili na gmail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Kotizacija za nastup na turniru iznosi 100 kuna, igraču su garantirana minimalno 2 meča, a u kotizaciju je uključen obrok za svakog igrača oba dana. Za najbolje pojedince organizator je osigurao prigodne sportske nagrade.
Sustav natjecanja ovisi o broju prijavljenih igrača i bit će poznat po okončanju prijava, a objavljen dan kasnije na spomenutoj Facebook stranici.

Premijerni Pakrac Open osvojio Jure Rosić

Podsjetimo, prošle godine premijerni Pakrac Open odigran je za vikend 6. i 7. listopada, sudjelovala su 32 igrača, a nakon prvog odigranog kola formirana je pobjednička i utješna jakosna skupina u koju su svrstani pobjednici odnosno poraženi igrači iz tih susreta. Nakon klasičnog eliminacijskog sistema pobjednik glavnog turnira bio je Jure Rosić koji je u finalnom meču sa 6:3,7:5 bio bolji od Antonija Crnojevića iz Novske. U finalnom susretu u utješnom djelu Matić je s 9:2 bio bolji od domaćeg igrača Bahnika.