U 3. kolu MŽNL Požega-Brod Hajduk je kao gost savladao Zadrugar iz Oprisavaca s 3:1 i tako upisao prvu pobjedu u ovom natjecanju.
Utakmica je protekla u totalnoj dominaciji Hajduka. Mnogobrojne prilike koje su se tijekom prvog poluvremena redale pred golom domaćina u 39. minuti majstorskim je pogotkom s ruba šesnaesterca potvrdio Kovačić. U nastavku raspoloženi Kovačić sjajno pronalazi Krpana koji u 65. minuti povećava vodstvo Hajduka na 2:0, a odličnu jučerašnju partiju Krpan začinjava asistencijom za Zandonu koji u 80. minuti postiže i treći pogodak za Pakračane. Do kraja susreta domaćini koriste lagano opuštanje u redovima Hajduka i postižu počasni pogodak.
Prvom pobjedom zadovoljan je bio i trener Grubišić: „Konačno smo odigrali pravu utakmicu, a osim bodova raduje način, zalaganje i dominacija koja je trajala tijekom 80 minuta igre. Još uvijek smo desetkovani povredama, još nam se ozlijedio i kapetan Prohaska, no ovi bodovi su melem na ranu i nude nadu da ćemo u budućnosti izgledati samo bolje. Čestitam domaćinima na izuzetno fer i korektnoj igri.“
U 4. kolu Hajduk kod kuće igra sa Sikirevcima.
Sastav: Huska, Kačer, Pjerabon, Dupor, Dietzman, B. Prohaska (od 16’ Petrović), N. Grubišić, Krpan (od 83’ Svjetličić), Kovačić (od 71’ Kelemen), Lilovac, Filipović (od 69’ Zandona). Trener: S. Grubišić
U istom natjecanju Lipik 1925 je nakon poraza na početku prvenstva upisao dvije pobjede i nalazi se na visokom 3. mjestu na tablici. U 3. kolu savladali su kao domaćini momčad Kaptola s uvjerljivih 6:0 (Jirasek 3, Brandon 2, Jozipović), a u utakmici 4. kola gostuju kod Gornjoj Vrbi kod Omladinca GV.
U 1. ŽNL oba naša kluba niti nakon 3. kola ne znaju za pobjedu. U nedjelju su Dobrovčani kao domaćini odigrali 2:2 s Dinamom iz Rajsavca, a pogotke vrijedne boda su postigli Gelešić i Adžijević.
Ništa uspješnija nije bila niti Croatia iz Donje Obriježi koja je pred svojim navijačima pogotkom Jareša remizirala 1:1 s Graničarom iz Zagrađa. Sljedeće kolo Dobrovac putuje u Brodski Drenovac na noge Hrvatskom Dragovoljcu koji je na dnu tablice s tri poraza, a Croatija ide put Čaglina gdje će snage odmjeriti s domaćim Omladincem.
U 2. kolu 2. ŽNL u susjedskom derbiju odigranom u Prekopakri Slavonija i Dinamo iz Badljevine odigrali su bez golova. Jovača je kao domaćin pobijedila Slaven iz Gradca s 3:2.