Pobjedom u finalu nad pakračkim Hajdukom od 4:3 ekipa Slaven Belupo 2 iz Koprivnice osvojila je "Memorijalni turnir za poginule branitelje" koji je igran proteklog vikenda na Gradskom stadionu u Pakracu. Treće mjesto osvojila je Moslavina iz Kutine koja je protiv Kamena iz Sirača nakon regularnih 2:2 do pobjede došla boljim izvođenjem penala.

Finalni dvoboj između Belupa i Hajduka odigran je pred nešto više od stotinu gledatelja koji su uživali u vrlo dobroj utakmici obilježenoj rezultatskim preokretima. Gosti iz Koprivnice su terensku nadmoć okrunili vrlo rano vodećim pogotkom, no domaćin ubrzo poravnava iz opravdano dosuđenog kaznenog udarca koji je sigurno realizirao jučer najbolji pojedinac susreta Stjepan Petrović. Rezultatski egal nije potrajao, jer gosti eurogolom s tridesetak metara ponovo dolaze u prednost. Slijedi preokret domaćina, najprije prednost Belupa pogotkom početkom drugog poluvremena poništava mladi Hajdukov napadač Franko Zandona, da bi ubrzo, nakon sjajne asistencije Filipovića, zelenima prednost donio Krunoslav Lilovac. Nakon toga do izražaja dolazi fizička nadmoć igrača Slavena koji najprije izjednačavaju, da bi točku na i te konačan rezultat od 4:3 pogotkom u završnici utakmice postavio naš Pakračanin u „krivom“ koprivničkom dresu Matija Vuić.
Sve u svemu zaslužena pobjeda Koprivničanaca koji su za finale, u odnosu na prethodni dan, dodatno osvježili sastav, dok domaći trener Siniša Grubišić, osim krajnjim rezultatom, može biti zadovoljan igrom svoje momčadi u finalu, ali i ukupnim dojmom koji je Hajduk ostavio kroz ovaj dvodnevni turnir.


Nakon finala uslijedilo je svečano proglašenje najboljih ekipa i pojedinaca, a nagrade su uručili gradonačelnica Pakraca Anamarija Blažević, predsjednik NK Hajduk Marijan Prohaska te sportski direktor pakračkog kluba Slavko Vuić.
Najboljim golmanom turnira proglašen je odlični vratar Moslavine iz Kutine Antonio Kovačić, najbolji strijelac s 4 pogotka je Krunoslav Lilovac iz Hajduka, dok je najboljim igračem turnira proglašen Pakračanin Stjepan Petrović. Najboljim mladim igračem turnira proglašen je Matija Vuić iz pobjedničke ekipe Slaven Belupo 2.
Oba dana turnira pakrački Hajduk je nastupio u sljedećem sastavu: Huska, Dupor, Baškiera, Pjerabon, Kovačić, Petrović, Dietzman, Kačer, Grubišić, Zandona, Krpan, Filipović, Lilovac, Babojelić, Komljenović i Svjetličić.