Tradicionalnom završnom svečanošću za sve igrače mlađih kategorija i njihove roditelje jučer je Nogometni klub Hajduk obilježio na gradskom stadionu kraj sezone 2018/19. godine.  Pred roditeljima i članovima kluba postrojena je prednatjecateljska kategorija te pet natjecateljskih iz nogometne škole, a Siniša Grubišić, voditelj struke u Klubu, podsjetio je na ovogodišnje rezultate gdje se naročito ističe naslov prvaka juniora u županijskoj ligi.

Kao i uvijek, ovakve prigode se koriste i za poneki oproštaj. Jučer se tako generacija igrača rođenih 2006. godine, koja prelazi na jesen u stariju selekciju, nakon dvogodišnje suradnje prigodnim poklonom roditelja oprostila s trenerom kategorije U13 Viktorom Trbarom. Kapetan juniora Tvrtko Krpan i seniora Adriano Baškiera na isti način su se oprostili sa dugogodišnjim suigračem Alenom Grafinom koji će radi odlaska na studij, nogometnu karijeru nastaviti u Osijeku.

Stanka između dvije sezone u Hajduku će trajati samo do 15. srpnja kada se okupljaju na početku priprema seniori, dok će mlađe kategorije s radom početi u kolovozu.