Dobrovac je prvak 2. ŽNL. Remijem u Zagrađu kod Graničara 0:0 Dobrovac je osigurao bod koji se pokazao presudan za naslov, jer je osvojen zbog boljeg međusobnog omjera s bodovno izjednačenim Sulkovcima (5. kolo u Sulkovcima 1:1 i 14. kolo u Dobrovcu 4:0). Sulkovčanima se tako današnja gostujuća pobjeda u Donjoj Obriježi od 2:1 protiv domaće Croatije ispostavila dovoljnom tek za zadovoljstvo što su u cilj ušli bodovno poravnati s novim prvakom. Dobrovac je sezonu zaključio s 36 osvojenih bodova, a u 18 prvenstvenih utakmica ostvarili su 10 pobjeda, 6 neodlučenih rezultata i 2 poraza uz gol razliku 48:22.

Današnji sastav Dobrovca: Stjepan Matijašević, Miroslav Matošević, Valentirno Tutić,  Matej Merkaš, Željko Popović, Siniša Poletto, Igor Šulc (kap), Tomislav Adžijević, Matija Januš, Ivan Kaurin, Luka Visković. Na klupi su bili: Dorijan Tomašić, Vinko Galović (g), Marijan Bićanić, Tomislav Kužilek, Stjepan Galović, Božidar Tutić i Ivica Tepeš. Trener: Tomislav Kužilek.

Croatia iz Donje Obriježi prvenstvo je zaključila današnjim domaćim porazom od Sulkovaca (strijelac Špelić), a cijela sezona je bila neočekivano turbulentna. Poimenično vrlo dobar sastav u kompletnom izdanju zasigurno vrijedi više od 8. mjesta u konkurenciji 10 ekipa te ostvarenih 16 bodova iz 18 utakmica i morao je ponajboljim navijačima u ligi omogućiti više razloga za radost. Ovako, samo 3 ostvarene pobjede, 7 remija i 8 poraza uz negativnu gol razliku 32:44 slaba su bilanca. Dobra vijest u svemu tome je što ovaj učinak neće biti teško nadmašiti naredne sezone.

U 1. ŽNL Lipik 1925 je kao domaćin pobijedio Omladinac iz Čaglina s 3:0, a golove su, uz jedan autogol gostiju još zabili Oršić i Kligl. Lipik je nakon 19. kola na 4. mjestu s 38 bodova. U posljednjem kolu putuju u goste posljednjoj Mladosti u Pavlovce.