NK Hajduk je s 2:0 pobijedio „Radnički“ iz  Mece u utakmici posljednjeg kola Međužupanijske nogometne lige Slavonije i Baranje odigrane jučer na pakračkom stadionu  i završio sezonu na devetom mjestu. U utakmici bez natjecateljskog značaja koja je rješavala za oba kluba pitanje tek poretka u sredini tablice  Hajduk je ušao s više žara, ali u prvom poluvremenu, osim tri šanse, nije bilo značajnijih događanja. No odmah na početku drugog poluvremena, već u prvom napadu, Filip Dietzman je efektno pospremio loptu koja je došla do njega uz suradnju protivničkog braniča. Desetak minuta kasnije Stjepan Petrović odličnim udarcem s 25 metara pogađa prečku. Gotovo identičan udarac isti igrač ponavlja u 67. minuti, ali se ovog puta lopta od prečke odbila snažno protivničkom vrataru u leđa, te od njega u gol. Ostatak utakmice protekao je bez bitnijih događanja.

Hajduk je tako s ova tri boda zaključio „mršavo“ proljeće s 13 osvojenih bodova što uz jesenskih 22 ukupno čine 35, dovoljno za plasman na deveto mjesto. Da su ostvarili samo jednu pobjedu više bili bi šesti, točno ispred jučerašnjeg protivnika.

Hajduk je jučer igrao u sastavu:  Huska, Dupor, Baškiera, Res (od 73. Kačer), D. Prohaska, (od 63. Krpan), Komljenović, Kovačić, B. Prohaska (od 46. Grubišić), Petrović, Krenek Dietzman (od 75.  Kelemen). Trener Siniša Grubišić.

Nakon pet godina ovo je jučer ujedno bila i zadnja Hajdukova utakmica u ovoj ligi jer se ona gasi.  Na jesen bi Hajduk trebao igrati u Međužupanijskoj ligi Sl. Brod-Požega, dakle bez Osječke i Vukovarske županije, ali zadržava status četvrtog ranga.