U MŽNL Slavonije i Baranje Hajduk je u 25. kolu izgubio u Boboti od Borca s 2:0 i kolo prije kraja prvenstva na tablici zauzima 11. mjesto s 32 osvojena boda. Na oproštaju od sezone, u subotu (1. lipnja), u Pakracu gostuje Radnički Mece koji je na 6. mjestu s 37 osvojenih bodova.
Sastav Hajduka: Huska, Krenek, Res, Baškiera, Dietzman (od 63’ Rusmir), D. Prohaska, Petrović, B. Prohaska, Grubišić, Filipović (od 56’ Kelemen), Kovačić. Trener: Siniša Grubišić

Obriježani pomogli Dobrovčanima

Domaćom pobjedom protiv Dinama iz Rajsavca od 2:1 u 17. kolu 2. ŽNL (Visković i eurogol Poletta iz slobodnog udarca), Dobrovac je uoči zadnjeg kola zadržao prvo mjesto na tablici pa mu za naslov prvaka, u posljednjoj utakmici prvenstva koja se igra naredne nedjelje u Zagrađu, treba samo bod. Osim vlastitim predstavama na zelenom terenu, ovakvu komociju uoči posljednjih 90 minuta prvenstva igrači trenera Tomislava Kužileka trebaju zahvaliti i prijateljima iz Croatije iz Donje Obriježi koji su pomalo iznenađujuće, pogotkom Bahnika s 11 metara za konačnih 1:1, otkinuli bod u Slogi u Trenkovu - jednom od tri kluba iz trokuta momčadi koja još imaju teoretske šanse za naslov. U igri za pobjednički pehar još su i Sulkovci koji su s nestvarnih 14:0 demolirali Slaven iz Gradca i tako se probili na drugo mjesto na tablici. U posljednjem kolu Sulkovčani putuju u Obrijež Croatiji koja je kao i prošle sezone uhvatila ritam pred sam kraj prvenstva pa će osim za vlastiti gušt igrati i za Dobrovac.
Uoči posljednjeg kola na tablici Dobrovčani vode s 35 bodova, slijede ga Sulkovci i Sloga s 33 boda. U slučaju bodovnog poravnanja na vrhu ljestvice, prvak se traži kroz međusobni omjer, a tu je Dobrovac bolji od oba konkurenta.
U 1. ŽNL Lipik je slavio u Požegi s 4:1 protiv istoimenog domaćina golovima Jiraseka (2), Jozipovića i Galka. Na tablici su Lipičani i dalje na 4. mjestu s 35 bodova, dva manje od trećeplasiranog Buka.
U 3. ŽNL u posljednjem 14. kolu Dinamo iz Badljevine je kao gost pobijedio Slavoniju iz Prekopakre s 2:1. Ovom pobjedom Dinamo je natjecanje u konkurenciji osam klubova završio na 6. mjestu sa 16 bodova dok je Slavonija posljednja sa samo 2 osvojena boda. Prvenstvo je osvojila Lipa iz Stare Lipe.