Promjenjive rezultate ostvaruju pet mlađih Hajdukovih selekcija ovog proljeća natječući se u isto toliko liga.

Najuspješniji su najstariji, juniori trenera Marijana Krpana, koji igraju i najniži rang u županijskoj ligi „šećući se“. Sinoć su u Pakracu  „stradali“ vršnjaci iz Kutjeva izgubivši s 10:4 pri čemu je četiri gola postigao Alen Grafina, tri Tvrtko Krpan, dva Danijel Šafar i jedan Matija Benković. Hajdukovi juniori su u 14 ligaških utakmica ostvarili isto toliko pobjeda uz gol razliku 89:14 tako da končano prvo mjesto nije upitno.

Vrlo dobro se drže i limači trenera Dubravka Ljevakovića (U10) igrajući Međužupanijsku ligu Brod-Požege. U posljednjem kolu kao gosti su slavili u Slavonskom Brodu protiv „Amatera“ s 3:2 golovima Jakova Švajgharta, Jakova Križana i Luke Tepurića. Nakon 15 kola nalaze se s 33 boda na trećem mjestu, iza požeške Slavonije i novogradiške Sloge.

Stariji pioniri (U15) trenera Darka Kelemena natječući se u 1. kvalitetnoj ligi mladeži Slavonije i Baranje pomalo neočekivano su posljednjeg vikenda u Pleternici slavili viskom pobjedom protiv Slavije sa 7:1 pri čemu su po dva pogotka postigli Teo Duvnjak, Stjepan Dietzman i Matija Benković, a jedan Luka Majstorović. Oni su s 18 bodova na devetom mjestu. Igrajući istu ligu mlađi pioniri (U13) trenera Viktora Trbare izgubili su od istog protivnika 6:2 (strijelci Moreno Komora i Fran
Milek-Sacher) koja ih je ovom pobjedom prestigla na predzadnjem mjestu.

U kategoriji početnika (U8) koju trenira Dubravko Ljevaković u Međužupanijskoj ligi Bjelovar-Virovitica najmlađi Hajdukovi natjecatelji su četvrti, ali imaju i dvije odigrane utakmice manje u odnosu na ostalih pet protivnika.