U 16. Kolu 2. ŽNL Dobrovac je kao domaćin slavio protiv Parasana iz Golobrdaca s glatkih 4:0, a Croatia iz Donje Obriježi uzela je gostujući bod kod Dinama u Rajsavcu, završilo je 2:2.
Dobrovčani su do visoke pobjede došli golovima Mijića i Pruše u prvom te Viskovića i Galovića u drugom poluvremenu i tako dva kola prije kraja prvenstva zadržali prvo mjesto na kojem su bodovno poravnati sa Slogom iz Trenkova. U pretposljednjem kolu Dobrovac je domaćin Dinamu iz Rajsavca.
Na putu do naslova prvaka 2. žNL Dobrovcu bi od velike pomoći mogla biti Croatia iz Donje Obriježi koja je u nedjelju na gostovanju u Rajsavcu remizirala golovima Giacomettija i Andrijanića. Dižu li formu Sandrinijevi igrači pred sam kraj prvenstva i hoće li im taj bod biti dovoljan motiv da u Trenkovu odigraju kvalitetnu utakmicu i domaćinu na njegovom travnjaku počine kakvu štetu - ostaje da vidimo.
U 3. ŽNL Dinamo je pretposljednjem kolu prvenstva na domaćem terenu u Badljevini poražen od drugoplasiranog Kamena iz Vetova s 1:0, dok Slavonija nije otputovala na utakmicu u Ovčare, a službeno objašnjenje nedolaska na utakmicu navedeno u zapisniku je - kvar na vozilu. Za kraj, u posljednjem 14. kolu u Prekopakri se igra susjedski derbi između Slavonije i Dinama.
U 1. ŽNL Lipik 1925 je ovo kolo bio slobodan, a sljedeće gostuje u Požegi.