U utakmici 24. kola MŽNL Slavonije i Baranje odigranoj pred stotinjak gledatelja na Gradskom stadionu u Pakracu Hajduk i Vuteks Sloga iz Vukovara podijelili su bodove odigravši 0:0.
Iako rezultat možda sugerira dosadnu utakmicu, ona je bila itekako gledljiva.

Gosti su očekivano kvalitetnije otvorili susret, što i nije iznenadilo s obzirom na to da su na teren istrčali kao trećeplasirana momčad prvenstva, ali i stoga što je u ovu utakmicu domaćin ponovo dočekao nekompletan, bez nekolicine prvotimaca izbačenih iz stroja zbog ozljeda ili žutih kartona.

I takav Hajduk brzo je konsolidirao redove i u nastavku susreta odlično je parirao Vuteksu. Obrana predvođena iskusnim Baškierom i mladim Pjerabonom, odlično odrađivala posao u posljednjoj liniji Hajduka i sigurno branila gostujuće napade, a dvije ozbiljne prijetnje Vukovaraca sjajnim je intervencijama ukrotio golman Huska. S druge strane, Hajduk je nakon petnaestak minuta i napadački proradio. Podržan od rastrčanog Prohaske u sredini terena, više slobode u građenju igre preuzeo je raspoloženi Petrović koji je pravovremeno upošljavao „zelene“ bokove, a posebno je opasna bila suradnja po lijevoj strani napada gdje je trokut Dietzman – Petrović - Krenek konstantno pritiskao i stvarao probleme Vukovarcima. Sav trud ipak nije nagrađen pogotkom.
U nastavku Hajduk se dodatno otvorio, preuzeo inicijativu i krenuo po bodove. Gosti su pak koristili prorijeđenu obranu i brzim kontrama pokušali ugroziti Husku, no napade Vukovaraca obrambena linija Hajduka sigurno je amortizirala. Hajduk je do kraja susreta ozbiljno prijetio iz nekoliko izrađenih akcija završenih šutevima Krpana, no do posljednjeg sučevog zvižduka mreže su ostale mirne.
Hajduk se nakon 24. kola s 32 osvojena boda nalazi na 9. mjestu na tablici, a sljedeće kolo putuje u goste Borcu iz Bobote.
Sastav Hajduka: Huska, Dupor, Pjerabon, Baškiera, Krenek (od 59’ Filipović), D. Prohaska (od 46’ Grubišić), Petrović, Krpan (od 80’ Kelemen), Dietzman, Komljenović, Kovačić (od 82’ Kačer). Trener: Siniša Grubišić